Asayiş

Zonguldak’ta acil servisteki patlama anı kamerada

Zonguldak'ta hastaya dahil eylemek düşüncesince tedarik özne bacı ve emek arkadaşı alevler zarfında kaldı. Dehşet anları saniye saniye asayiş kamerasına yansıdı.

Zonguldak’ta acil servisteki patlama anı kamerada
10-12-2021 20:44
Edinilen bilgiye göre, meridyen düzlemi saatlerinde ZBEÜ Hastanesi Acil Servis'te yaşandı. İddialara göre, hastasına pansuman gerçekleştirmek gibi bankta tedbir işleyen bacı şişeden içki aktarımı meydana getirdiği tam çabucak alevler içinde kaldı. Dehşet anları ise saniye saniye kameraya yansıdı. Çığlık atarak iane talip bacı Gizem Elif Türk ve tarafındaki arkadaşına önceki müdahaleyi sayrılarevi mensubu yaptı. Üzeri destar ile örtülerek söndürülen bacı evvela koyu bakıma arkası sıra da Derince Eğitim Araştırma Hastanesi yaralı ünitesine irsal edildi.

Cumhuriyet Savcılığı vakayla ilişik anket başlatırken sayrılarevi yönetimi de yönetimsel anket başlattı. Olayın bacı Gizem Elif Türk'ün emek arkadaşı bacı Ö.E. ile şakalaştığı tam içki şişesinin çakım alması kararı meydana geldiği tez edildi. Meydana mevrut yangında bacı Gizem Elif Türk ve doğruluk mensubu Yılmaz Yapıcı yaralanmıştı.

Sertaç Özdemir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?