Asayiş

Yolcu otobüsü durakta kadına ve çocuğa çarptı: 2 yaralı

Başakşehir'de, geçici otobüsü yanaştığı durakta mevcut müşterek kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada kadın ve 4 yaşındaki bebek yaralandı.

Yolcu otobüsü durakta kadına ve çocuğa çarptı: 2 yaralı
28-02-2022 15:33

Kaza, sayaç 14.00 sıralarında Başakşehir Başak Mahallesi Deprem Konutları Yolu üstünde meydana geldi. İddiaya göre, havalimanından geçici haiz Tuncay T., idaresindeki 34 BTL 467 plakalı geçici otobüsü durağa yanaştığı sırada, evladı ile orada mevcut birlikte kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın ve evladı otomobilin dibine girip yaralandı.

Haber verilmesi hakkında fenomen adına sağlık, itfaiye aracı aracı ve kolluk ekipleri gönderme edildi. Olay adına mevrut itfaiye aracı aracı ekipleri otomobilin dibine giren 4 yaşındaki bebek ve anneyi kurtararak afiyet ekiplerine teyit etti. İlk müdahalenin arkası sıra yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavileri bitmeme fail yaralıların dirimlik tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Otobüsteki yolcular ise fenomen adına mevrut ayrıksı birlikte vasıtaya gönderme edilirken, otobüs sürücüsünün fenomen durumunda ifadesi alındı.

Olayla ilişik başlatılan tetkik sürüyor.

Medeni Topaloğlu - Batuhan Toprak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?