Asayiş

Yoğun kar yağışı bazı bölgelerde ulaşımı engelledi

Burdur'da çarpıcı bulunan kar yağışının peşi sıra Burdur-Antalya ve Burdur-Isparta karayolu ulaşıma kapandı. Denizli'de de kar yağışının yoğunlaşmasıyla bu arada Denizli-Antalya ile Denizli-Muğla karayolu, tedbiren ulaşıma kapatıldı. İlerleyen saatlerde iklim özelliğin

Yoğun kar yağışı bazı bölgelerde ulaşımı engelledi
02-03-2022 22:56

Burdur'da sabahleyin saatlerinde muhtemel kar yağışı şeb ezanı saatlerinde can alıcı oldu. Bir anda süregelen dip kar yağışı ülke içi ulaşımında takıntılara bozukluk oldu. Kent merkezinde maddesel hasarlı avarız meydana gelirken, şehirlerarası yollarda ulaşıma kapandı. Burdur-Antalya ve Burdur-Isparta karayolu ulaşıma kapandı. Emniyet ekipleri belli noktalarda sürücülere asistan olurken, Karayolları ekipleri defa açım çalışmalarını gece gündüz sürdürdü. Kent merkezinde yolda artan sürücüler, “Rezil olduk, gideceğiz, gidemiyoruz , otomobil yürümüyor” diye bir hale tepkime gösterdi.

Antalya karayolu da kar zımnında ulaşıma kapatıldı

Denizli'de sabahleyin saatlerinde süregelen dip sis ve kar yağışı, şeb ezanı saatlerinde tesirini arttırarak site merkezinde yaşamı negatif etkiledi. Denizli - Antalya ve Denizli - Muğla karayolu negatif iklim şartlarından çevre ulaşıma kapatıldı. Trafik polisleri Cankurtaran rampasında vasıtaların çıkışına müsaade vermezken, ilerleyici saatlerde ise iklim özelliğine layıkıyla vasıtaların kontrollü geçmiş olmasına müsaade verileceği belirtildi. Ekiplerin yolların açılması düşüncesince ise tuzlama çalışmalarını gece gündüz sürdürdüğü kaydedildi.

Eren Elyesa Polat - Fadıl Kösedağ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?