Ekonomi

Yıldız Holding'den yeni teknoloji yatırım şirketi

Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim, 1 Mart'ta meydana getirdiği hile kurulunda almış olduğu değişmeyen sonucunda yeni birlikte teknoloji yatırım şirketi kurdu. Yeni firmanın ismi Gözde Tech Ventures Teknoloji A.Ş. oldu.

Yıldız Holding'den yeni teknoloji yatırım şirketi
02-03-2022 17:10

Yönetim müesses başkanlığını Yahya Ülker'in üstleneceği yeni firmanın vizyonu, teknoloji alanındaki gelişmelere koşut adına dünyada şişman ortak inkılap yayınlayan yeni iş metotlarını ve fırsatlarını değerlendirmek, bu bölgede önderlik vazifesini üstüne alan taşınmazlar içi ve taşınmazlar dışındaki girişimlere müteveccih yatırım fırsatlarını görmek olacak. Gözde Tech Ventures, ağırlıklı adına SaaS (Software as a Service - fariza adına yazılım), oyun, mal teknolojileri, blokzincir, sentetik zeka, mobilite, terbiye teknolojileri, marketing teknolojileri ve e-ticaret sektörlerine odaklanacak.

Gözde Tech Ventures, dü sene zarfında 20 milyon Amerika doları yatırım ebatlarına ulaşıp geçmiş evrede kestirmece 10 girişime yatırım yapmayı planlayan şirket, derinliğine vadede Gözde Girişim'in bütün çalışkan büyüklüğünün yüzdelik 10'una derece ulaşmayı ve bu piyasanın ehemmiyetli adım sermayesi oyuncularından birisi olmayı hedefliyor. Gözde Tech Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Ülker, firmanın kuruluşuyla ilgilendiren şu açıklamayı yaptı: “Yeni kurduğumuz şirketimizin asal hedefi ana paraya gerekseme duyan yeni girişimleri destekleyerek onlarla beraberce büyümek, devletimizde ve evren çapında bu mevzuda önderlik eden girişimleri desteklemek, Yıldız Holding'in adım sermayesi alanındaki bilgelik ve tecrübesini bu yeni girişimlerin hizmetine arz etmek ve onları globale taşımaktır”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?