Ekonomi

Vestel Müşteri Hizmetleri’ne Özel Ödül

Vestel Müşteri Hizmetleri'ne ilişkin Vestel İletişim Merkezi, yaşama geçirdiği kalburüstü çalışmalarla IMI Conferences çeşidinden planlı 2021 Turkey Call Center Awards Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vestel Müşteri Hizmetleri’ne Özel Ödül
15-11-2021 14:55

Başarılı davet cihazı merkezi hizmetinin indinde topluma raci projeleriyle de uyanıklık çekici Vestel İletişim Merkezi, sonuç kendisine Türkiye'de davet cihazı merkezi dalının değerli uygulamalarının değerlendirildiği 2021 Turkey Call Center Awards'dan Jüri Özel Ödülü ile döndü. IMI Conferences çeşidinden planlı ödüllerde taharri memuru polis maşer çalışmalarına odaklanmış ekstrem ve ibdai planlara Jüri Özel Ödülü veriliyor. Vestel İletişim Merkezi yaşama geçirdikleri ‘Sağlık Çalışanları Hattı', ‘Afet Hattı', ‘Elim Sende' ve ‘Sesim Miras' projeleriyle bu manalı ödülü almaya adalet kazandı.

Verilen bilgiye göre, 2021 Turkey Call Center Awards'da Jüri hususi ödülünü getiren projelerden bir tanesi bulunan Sağlık Çalışanları Hattı projesi pandemi sürecinde esenlik personellerinin aracısız fariza kabul etmek düşüncesince bahis konusu firmaya ulaştıkları enformasyon kanalı kendisine kuruldu. Bu geçek üstünden vasıl esenlik mensupları rüçhan fariza almanın indinde diledikleri sürede tekniker hizmetiyle buluştu. Afet Hattı projesi ise yangın, su taşkını ve hareket kabil kıyamet dönemlerinde alıcıların rüçhan kendisine fariza alması düşüncesince kuruldu ve bu zamanlarda değerli ortak halde fariza verdi. Ödülün kazanılmasında ehemmiyetli oranı bulunan Sesim Miras projesi ise rüyet özürlü insanlara maruz ünlü kitabevi projesi kendisine yaşama geçirildi. Proje kapsamında müşareket personellerinin okumuş olduğu kitaplar GETEM'in (Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji Eğitim Merkezi) e-kütüphanesinde oluşturulan Vestel kitaplığına kaydediliyor, peşi esna rüyet özürlü bireylerin erişimine sunuluyor. Vestel Müşteri Hizmetleri'nin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği emek vermek grubu ile beraberce yürüttüğü Elim Sende projesi ise Manisa Kadın Sığınma Evi'nin elektronik ve alkan kayıt eksiklerini karşılanmasını kapsıyor. Ayrıca eş dehalet evinden ayrılarak kendine toy ortak avlu ihdas etmek talip bayanların da toy evleri düşüncesince elektronik ve alkan kayıt gereksinimleri realizasyon ediliyor. Kadınların konuşu ve maşeri yaşamda güçlenmesi, maşeri eşey eşitliğinin sağlanmasını rüçhan mesuliyeti ortada gören Vestel, bu plan ile de bunu kanıtlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?