Asayiş

Uyuşturucu bağımlısı genç annesi ve babaannesini darp etti

Adana'da 13 yaşından beri narkotik bağımlısı bulunduğu öne sürülen genç, annesini ve babaannesini darp etti. Annesinin şikayeti için gözaltına tahsil edilen genç, evden tenkil cezası aldı.

Uyuşturucu bağımlısı genç annesi ve babaannesini darp etti
22-09-2021 12:47
Edinilen bilgiye göre, Arzu Toprak (45), 28 sene ilk göçüm şoförü Mehmet Ali Toprak (50) ile evlendi. Bu evlilikten çiftin dü evladı oldu. Arzu Toprak evlere temizliğe değişik familya ekonomik durumuna asistan olurken, şişman oğlu M.T. (26) 13 yaşlarındayken narkotik bağımlısı oldu. Bir müddet sonraları da anne ile oğlu ortada narkotik kullanmasından çevre sorunlar başladı. M.T. annesinden gelişigüzel güneş dünyalık isteyip narkotik almış bulunduğu düşüncesince aralarında tartışmalar çıktı.

M.T., büyüyünce annesini ve evimizdeki babaannesi Gülsevim Nalsaç'ı (80) darp etmeye başladı. Anne Toprak, oğlunun kendisini ve babaannesini darp etmesi ilişkin polise şikayette bulundu. Bu sebeple tenkil sunulan M.T.. ortak müddet cezaevinde de yattı.

Ancak M.T., cezaevinden çıkınca yeniden eve gelip gine annesinden narkotik parası alıp onları darp yazar ölümle yıldırma etmeye bitmeme etti. İki güneş ilk de annesiyle eve mevrut arkadaşı zımnında tartışan M.T., annesi ve babaannesini darp etti. Babaannenin dü kolu da darp kararı morardı. Anne kolluk merkezine değişik oğlundan şikayetçi oldu. Bunun ilişkin gözaltına tahsil edilen M.T. adliyeye irsal edildi. Adli arama şartıyla tutuklanmadan yargılanmak kabil başıboş bırakılan M.T., annesine ve babaannesine yaklaşmama ile evden tenkil cezası aldı.

Anne Arzu Toprak, oğlu kabilinden tekraren kere darp edildiğini, 80 yaşındaki babaannesini de darp ettiğini belirterek, “Biz bu beladan kurtulamıyoruz. Ben bundan böyle yakınma sayımı hatırlamıyorum. 13 yaşından buyana narkotik kullanıyor, o günden bu güne huzurumuz kalmadı. Bizi daima darp ediyor. Oğlum bulunduğu düşüncesince aşırı karmakarışık havas içindeyim. Çok korkuyorum. Uzaklaştırma aldı fakat dirilik güvenliğimiz yok. Bizi öldürmesinden korkuyoruz” niteleyerek gözyaşlarına boğuldu.

Babaanne Gülsevim Nalsaç ise gelinine ortak obje yapmaması düşüncesince torununu durdurmaya çalıştığını fakat kendisini da darp ettiğini söyledi.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?