Asayiş

Ünlülerin düğüne katıldığı otelde yangın

Ünlü artist ve mankenlerin düğüne katıldığı otelde yangın çıktı. Yangında Tuba Özay dumandan etkilenmezken Sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un da aralarında bulunmuş olduğu 23 ad dumandan etkilenerek otama edildi.

Ünlülerin düğüne katıldığı otelde yangın
18-07-2022 08:02

Edinilen bilgiye layıkıyla yangın, şeb saatlerinde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine ilişkin Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üstündeki 4 bulutsuz ortak otelde yaşandı. İddiaya layıkıyla adlı sanlı model Tuba Özay, sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un da katıldığı ortak düğün esnasında otelin ikinci katındaki gereksiz ortak odada yangın çıktı. Yangın zımnında alana aşırı sayıda cankurtaran ile itfaiye aracı aracı kadrosu irsal edildi. Olay namına revan itfaiye aracı aracı ekipleri yangına dahil ederken dumandan etkilenenler ise ambulanslarla Şanlıurfa'daki muhtelif hastanelere kaldırılarak otama dibine alındı.

Ünlü model Tuba Özay dumandan etkilenmezken sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un dumandan etkilendikleri belirtildi. Yangında dumandan etkilenen 12 ad ambulansla hastaneye kaldırılırken 11 insana ise görüngü durumunda dahil edildi.

Yangının depar belgesi zımnında ait tetkik bitmeme ediyor.

Şinasi İnan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?