Ekonomi

Ünlü çift hem şahane cuma alışverişi yaptı bununla birlikte eğlendi

Ünlü oyuncular Pelin Akil ve Anıl Altan çifti ‘Şahane Cuma' alışverişi yaptı. Ünlü çift; çay kahvehane makinesinden televizyona, hile konsolundan cep telefonuna denli nice verim satın aldı.

Ünlü çift hem şahane cuma alışverişi yaptı bununla birlikte eğlendi
26-11-2021 18:45
Her sene heyecanla muhtemel ‘Şahane Cuma' düşüncesince bu sene da hususi fırsatlar hazırlandı. Ünlü aktör Pelin Akil ve kendisi kadar aktör bulunan benzeri Anıl Altan ‘Şahane Cuma' alışverişi yaptı. Ünlü oyuncular, MediaMarkt mağazasını dolaşarak nice teknolojik verim satın aldı. Ünlü çift alışveriş ortada scooter ile salon turu da attı.

Birbirlerinden bilgisiz özlük listelerini oluşturduklarını kail Pelin Akil, “Fırsatları sonsuz izlem ediyoruz. Uzun zamandır gereksinimler düşüncesince ‘Şahane Cuma'yı bekliyorduk. Biz de hepsi kadar ‘Şahane Cuma'yı değerlendirip gereksinimlerimizi almaya geldik. Çocuklar musiki dinlemeyi aşırı seviyor, hoparlör evde en aşırı tercih ettiğimiz teknolojik ürün. Çocuklarla beraberce musiki dinlemeyi, liet söylemeyi ve raks etmeyi aşırı seviyoruz. Şu an etrafıma bakınca ayırt ettim, uzatmalı ortak priz ve sürdürme kablosu da lazım. Kedi ve kapik olunca sonsuz tüketmek gerekiyor. Çoluk bebek daima beraberce evden çıkınca iş robot süpürgeye kalacak, hayatımızı kurtaracak. Bir de çay kıraathane makinesi en aşırı tercih ettiğimiz ev aleti” dedi.

Alacakları mahsulat dair birbirlerini inandırma etmeye çalıştıklarını anlatım fail Anıl Altan, "Şimdi aşina füru da mevcut o nedenden hakeza fırsatları değerlendiriyoruz. İhtiyaçlar düşüncesince derinlemesine zamandır ‘Şahane Cuma'yı bekliyorduk. Benim listemde; kulaklık, hoparlör ve aldatmaca konsolu var. Çünkü evde bekâr kaldığımda aldatmaca konsoluyla aşırı devir geçiriyorum. Benim istediğim aşırı nesne olsa da akıbet lafı Pelin söylüyor, ego isterim Pelin değişmeyen veriyor. Bu arada ilkin evlatların odasını sonsuz süpürürüm. Çok elleme engel takarım ve bulaşıkları makineye takrir işini aşırı elleme yaparım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?