Ekonomi

THY dünyanın en güzel 3 iklim yolundan birisi seçildi

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, "Markamızdan memnuniyetleri ve bizi müstahak gördükleri bu muvaffakiyet düşüncesince altın Conde Nast Traveler okuyucularına teşekkürname ediyoruz" dedi.

THY dünyanın en güzel 3 iklim yolundan birisi seçildi
07-10-2021 11:01
İstanbul

Dünyada en bir tomar okunan sefer ve yolculuk dergileri ortada mevcut Conde Nast Traveler okuyucuları, Türk Hava Yolları'nı (THY) dünyanın evvel 3 iklim yolundan birisi seçti.

THY Basın Müşavirliğinden meydana getirilen açıklamaya göre, Conde Nast Traveler dergisinin okurları ortada gerçekleştirdiği oylamalar kararında “Okuyucuların tarzı ödülleri” açıklandı.

Dünyanın en aşırı ülkesine ve arsıulusal noktasına uçar THY, Conde Nast Traveler okuyucularının tarzı ile global iklim metodları ortada evvel 3 iklim yolundan birisi olmayı başardı.

800 bini bir tomar okuyucunun katılmış olduğu Conde Nast Traveler Okuyucuların Seçimi Ödülleri’nde okuyucular; iklim yolları, kent ve otel kabil ayrımlı kategorilerde beğendikleri görev ve uygulamaları oyladı.

Conde Nast Traveler okuyucuları, İstanbul Havalimanı'nı dünyanın en dobra ikinci esrar meydanı seçerken, İstanbul ise en dobra şişman metropoller kategorisinde beşinci adına sefer severlerin merakını topladı.

Basılı ve sayısal medyada maaş 37 milyon kari ile buluşan yatak dünyada öne çıkan sefer trendlerini ve şehirleri sefer severlere ulaştırıyor.

"Yolcularımızın ölçüm ve merakını toplamaya bitmeme ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine arazi sunulan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı sonucun düzgün olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Pandemi sürecindeki zorluklara karşın aldığımız önlemler, hıfzıssıhha uygulamalarımız ve temassız hizmetlerimiz ile yolcularımızın ölçüm ve merakını toplamaya bitmeme ediyoruz. Bu başarıyı kâffesi sıkıca şartlara karşın markasına eş çıkan düzentileme arkadaşlarıma, şişman THY ailesinin fertlerine borçluyuz. Markamızdan memnuniyetleri ve bizi müstahak gördükleri bu muvaffakiyet düşüncesince giranbaha Conde Nast Traveler okuyucularına teşekkürname ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?