Asayiş

TEM’de 9 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde 1'i geçici otobüsü, 2'si tır, 1 çeken ve 5 makine iktisap etmek kabilinden bütün 9 arabanın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 isim yaralandı. Kaza nedeni ile tahminî 2 zaman gizli artan İstanbul istikametinde vasıtaların kaldırılmasının

TEM’de 9 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı
09-11-2021 08:18

Kaza, TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Tavşancıl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde ilerlemekte bulunan H.Y. idaresindeki 34 EFT 743 plakalı Mercedes bellik geçici otobüsü, sürücüsünün yönelteç hakimiyetini kaybetmesi sonucunda ilkin uğrunda ilerlemekte bulunan M.Y. kontrolündeki 06 YA 1757 plakalı Mercedes bellik tıra ve şimdi sonra ise bariyerlere çarptı.

Kontrolden çıkan geçici otobüsünün uğrunda ilerleyici araçlara çarpması sonucunda mecmu 9 araçlı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yolcu otobüsü ile baş başa 2'si tır, 1'i çeken ve 5 arabanın karıştığı kazada 06 BE 2228 plakalı makine sürücüsü N.Y.T. ile araçta mevcut Y.T. yaralandı.

Olayın çav verilmesi için alana aşırı sayıda sağlık, manşet ve itfaiye aracı aracı kadrosu atıf edildi. Bölgeye vasıl ekiplerce kazada vurulan dü ad fenomen durumunda meydana getirilen geçmiş müdahaleleri sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılarak otama dibine alındı. Kazanın meydana geldiği istikamette tahminî 2 sayaç süresince trafik eğleşme noktasına geldi. Kazaya müdahil vasıtaların yoldan kaldırılmasının arkası sıra trafik alışılagelen seyrine dönerken, vakayla ilişik tetkik başlatıldı.

Güven Gök
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?