Asayiş

Taksicinin taksi ustalık iptal edildi

Beyoğlu'nda müşterek avrat tartıştığı taksicinin itmesi kararı otobüsün altında kalmaktan sonuç anda kurtuldu. Korku kırcı anlamış olur kameralara yansırken, taksicinin taksi uzluk ise iptal edildi.

Taksicinin taksi ustalık iptal edildi
04-12-2021 15:19

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda üstünde geçtiğimiz Çarşamba haset vakit 07.30 sıralarında meydana mevrut olayda, taksici Doğan P., Aksaray'dan aracına almış olduğu ecnebi tabiiyetli eş turisti Taksim'e çalmak gibi yola koyuldu.

Müşteri ana yol üstünde ineceği tam taksici hanımdan 50 liralık ecir arzu etti. Müşteri tutarı ödediğini, taksici ise dünyalık almadığını tez etti. Tartışmaya süregelen düet ortak müddet sonradan birbirini itmeye başladı.

Bu tam taksici Doğan P.'nin itmiş olduğu eş yola düştü. Turist kadın, bu tam yoldan sabık otobüsün altında kalmaktan akıbet anda kurtuldu. Acılar içinde yerde kıvranan kadının yardımına otobüs şoförü ile çevredeki esnaf koştu.

Taksici ise aracına binerek görüngü yerinden uzaklaştı. Hafif halde vurulan kadının şikayeti için Doğan P.'nin taksi uzluk İBB kabilinden iptal edildi. Taksici ile eş alıcı ortada yaşananlar asayiş kamerasına yansıdı.

Doğan Can Cesur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?