Asayiş

Taksi ücretini ödemedikleri yaşlı şoföre böyle saldırdılar

Kocaeli'de aracına binen dü şüpheliden göçüm ücretini talip 68 yaşındaki şoför, fuel oil istasyonunda saldırıya uğradı. Taksi şoförünün omuzundan bıçaklanıp zedelenmek edilmiş olduğu anlamış olur ise asayiş kamerası çeşidinden kaydedildi.

Taksi ücretini ödemedikleri yaşlı şoföre böyle saldırdılar
15-12-2021 13:30
Olay, Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, göçüm şoförü Sadık Önem (68), aracına alıcı üzere binen dü kişiyi sıvıyakıt istasyonuna getirdi. Araçtan nazil dü kuşkulu yürümüş olduğu tam Sadık Önem de araçtan inerek göçüm ücretini istem etti. Bunun için şüpheliler Sadık Önem'i evvel zedelenmek etti, sonraları da bıçakladı. Omuzundan bıçaklanan Önem'in dirimsel tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayın peşi sıra kolluk ekipleri çeşidinden yakalanan şüpheliler ise gözaltına alındı.

Öte taraftan o anlamış olur asayiş kamerası çeşidinden saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, dü şüphelinin araçtan indiği, Önem'in de kişilerin arkasından tedricen konuşmaya çalıştığı, henüz sonraları şüphelilerin zedelenmek etmiş olduğu görülüyor.

Hamza Emin Usta

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?