Teknoloji

Spider Impact'in yeni sürümü piyasaya sunuldu

ABD'li yazılım firması Spider Strategies, izleme uygulama, data yönetimi üzere avantajlar sunan Spider Impact'in 5'invi sürümünü çıkardı.

Spider Impact'in yeni sürümü piyasaya sunuldu
21-10-2021 12:20
21-10-2021 12:20

Spider Strategies, şirketlerin benzersiz, başlayan piyasa değişikliklerinin ortasında çabucak ahenk sağlayıp iş stratejilerini gerçekleştirmelerine olanak ödeme amacıyla Spider Impact'in 5. Sürümü'nü tanıttı. Spider Impact, Spider Strategies'in ürettiği, şirketlerin esas başarım göstergelerini ve girişimlerini stratejiye mevzun bir vaziyete getiren, çalışanların performanslarını artıran, mazruf ve data erişimini kişiselleştiren, hile oturmuş toplantılarını basitleştiren ve emniyetli değişmeyen desteği sağlayıcı ortak misyon çözümü yerine önceleme edildi.

Spider Strategies kurucusu ve COO'su Conor Crimmins, "Bu yeni sürümde sunmaktan en baş döndürücü alım çalım duyduğumuz şey, Spider Impact'in, uymak ve yaşamda eğleşmek düşüncesince mütebeddil düzentileme ortamı ve piyasa gereksinimlerini istikbal etmek kabil stratejilerini muhavvil kuruluşlara sağlamış olduğu avantajlar" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?