Asayiş

Şişli’de iş yerinden çanta çalan hırsız yakalandı

Şişli'de müşterek işyerinden içinde 30 bin teklik ve 200 dolar mal bulunan çantayı çalan çirkin tutuklandı. Şüphelinin çantayı çaldıktan sonradan iş yerinden çıkmış olduğu anlamış olur kameralara yansıdı.

Şişli’de iş yerinden çanta çalan hırsız yakalandı
09-10-2021 15:03

Olay, 23 Eylül Perşembe haset Şişli Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş adına mevrut çirkin içinde 30 bin teklik ve 200 dolar para, ofis ve motor anahtarı ile etiket ve cesaret kartları mevcut birlikte çantayı çaldı. Bir müddet sonradan çantasının olmadığını ayırt fail M.B. A. vaziyeti manşet ekiplerine bildirdi. İş yeri ve çevresindeki kameraları incelemeye alan manşet ekipleri zanlının kimliğini belirledi. Ekiplerin takibiyle eski devir yakalanan şüphelinin adresinde meydana getirilen aramalarda pompalı tüfekle, M.B.A.'ya ilgilendiren bulunduğu belirleme edilen 20 bin teklik mal ele geçirildi. Gözaltına tahsil edilen S.D. gönderme edilmiş bulunduğu adli makamlarca adli arama hükümleri uygulanarak başıboş bırakıldı.

Öte yandan, şüphelinin arakçılık anları ise ofis ve etrafında mevcut asayiş kameralarına yansıdı. Görüntülerde zanlının, iş yerinden çantayla çıkmış bulunduğu ve aralık sokaklarda çabucak uzaklaştığı görülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?