Asayiş

Şişli’de evi soyan hırsız, montları yoğun giyerek kaçtı

İstanbul Şişli'de evden cep telefonu, bilgisayar, cüzdan, saat, gözene ve mont araklayıcı çirkin yakalandı. Şahsın montları üste üste giyerek binadan çıkmış olduğu anlamış olur saniye saniye kameraya yansıdı.

Şişli’de evi soyan hırsız, montları yoğun giyerek kaçtı
18-12-2021 15:44

Olay, Şişli Merkez Mahallesinde ortak evde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sabahleyin saatlerinde ortak eve giren şüpheli, cep telefonu, bilgisayar, cüzdan, saat, gözene ve montları alarak kaçtı. Ev sahibi, N.O.K. ve S.H., manşet ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar karşı harekete sabık ekipler, binadaki düzenlilik alıcı görüntülerini inceledi. Görüntüleri inceleyici ekipler, şüphelinin binmiş bulunduğu uzlaştırıcı belirleme etti. Otomobilin güzergahta ortak fuel oil istasyonunda mahrukat almış bulunduğu belirlendi. Otomobilin M.H.T.'ye ilgili bulunduğunun belirlenmesi karşı Sakızağacı Caddesinde durduruldu. Otomobilde mevcut M.F.D., M.H.T. ile A.E. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde evden arakçılık vakasında incelenen görüntülerdeki ferdin A.E bulunduğu öğrenildi. Evden çalmış bulunduğu montları yoğun giyerek binadan çıkan şüphelinin o anları saniye saniye düzenlilik kamerasına yansıdı. Ayrıca, M.F.D.'nin ise 'parada sahtecilik' suçundan arandığı belirlendi. Emniyette işlemleri sonlanmış M.H.T., A.E. ve M.F.D. adliyeye gönderme edildi. A.E. ve M.F.D. isminde eşhas adli arama sonucu ile başıboş bırakılırken, M.H.T. ise tutuklandı.

 

İLGİLİ HABER
İkametten 150 bin TL mesabesinde bezek eşyası araklayıcı eş hırsız yakalandı İkametten 150 bin TL mesabesinde bezek eşyası araklayıcı eş hırsız yakalandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?