Asayiş

Şişli polisinden iş yerlerine geniş kapsamlı denetim: 58 bin 980 lira ceza

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede iş yerlerine müteveccih geniş kapsamlı müşterek denetleme gerçekleştirdi. Polis ekipleri ruhsatsız işletilen ve sigortasız iştirakçi işveren iş bölgeleri karşı tanık tuttu. Yapılan denetimlerde 16 iş namına toplamda 58 bin

Şişli polisinden iş yerlerine geniş kapsamlı denetim: 58 bin 980 lira ceza
20-10-2021 10:44

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne ilişkin takımlar Eskişehir Mahallesi'nde geniş kabiliyetli müşterek teftiş gerçekleştirdi. Akağalar Caddesi üstünde meydana gelen denetimlerde, 57 iş durumunda denetlendi. 10 ekiple meydana gelen denetimde 159 şahsa Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulaması yapıldı.

Yapılan kontroller sonra 14 işletmenin iş noktayı ruhsatı yok ise çalışkanlık gösterdiği ve ayrımsız sürede 2 işletmenin de ihsan levhası yapılmaksızın faaliyette bulunduğu belirleme edildi.

İş yerlerine müteveccih meydana getirilen bu denetimde ayrımsız sürede 5 ecnebi tabiiyetli şahsın sigortasız, düzentileme izni yok ise ve 1 şahsın şimdi sigortasız çalışmış bulunduğu belirleme edildi. Gerçekleştirilen umumi güvenlik denetiminin arkası sıra takımlar gidiş belirleme tutanaklarını tuttu ve 16 iş namına toplamda 58 bin 980 lira ceza uygulandı.


 

Doğan Can Cesur - Onur Dursun - Ömer Faruk Yıldız
 

İLGİLİ HABER
İstanbulda oğlan denetimi İstanbul’da oğlan denetimi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?