Asayiş

Sigara almak düşüncesince gitti, 9 gün sonra sulama kanalında cesedi bulundu

Eskişehir'de dostlarıyla gittiği cümbüş mekânından sigara almak düşüncesince ayrılan ve 9 gündür salık alınamayan şahıs, sulama kanalında ölmüş bulundu.

Sigara almak düşüncesince gitti, 9 gün sonra sulama kanalında cesedi bulundu
06-03-2022 14:47

Edinilen bilgiye göre, 26 Şubat haset sabaha huzur 04.00 sıralarında dostlarıyla Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'taki müşterek coşku mekanında mevcut Göktuğ Certel (51), sigara almak düşüncesince mekândan ayrıldı.

Ayrılırken ceketini, cep telefonunu ve otomobil anahtarını yanına almadığı öğrenilen Certel'den müşterek hâlâ bilgi alınamadı. Certel'in yakınları 2 gün bekleyişin arkası esna İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne zayi başvurusunda bulundu. Eğlence mekânındaki depar belgesi anından itibaren asayiş kamerası ve şehir asayiş kamerası kayıtlarını inceleyici kolluk ekipleri, Göktuğ Certel'in Eskişehir-Mihalgazi karayolu üstünde görüntülendiğini belirleme etti.

Kayıp şahsın bulunması düşüncesince bölgedeki sulama kanalı ve yöresinde kontrol emek harcamaları başlatıldı. Arama çalışmalarına kolluk ve jandarmanın birlikte AFAD, AKUT, DAK, OBAK, İHH kontrol istirdat ekipleri de katıldı. Bölge dron ve kontrol istirdat köpekleriyle tarandı.

Eskişehir-Mihalgazi karayolu yakınlarından sabık sulama kanalında naaş gören yurttaşlar ise vaziyeti jandarmaya bildirdi. Olay hesabına mevrut polis, jandarma ve AFAD ekipleri kabilinden naaş kıyıya çıkarıldı. Eğlence mekânından ayrıldıktan sonra bilgi alınamayan 51 yaşındaki Göktuğ Certel'e ilgili bulunduğu belirlenen ceset, görüngü durumunda meydana getirilen incelemenin arkası esna ölü açımı düşüncesince ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

" Daha önceki arandığını biliyordum"

Bölgede hayvancılık önleyen ve arkadaşıyla kanal kenarında yürürken cesedi gördüklerini anlatım fail Nihat Özdanacı, “Daha önceki arandığını biliyordum. Burada müşterek kontrol yapılmıştı. Sabah buradan geçe yanımdaki dost ayırt etti. Baktık, naaş var. Biz de jandarmaya bilgi verdik” dedi.

Abdullah Güçlü - Şevket Can Çikot
 

İLGİLİ HABER
Sigara almaya gidiyorum dedi müşterek hâlâ arka dönmedi Sigara almaya gidiyorum dedi müşterek hâlâ arka dönmedi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?