Teknoloji

Savunmanın 5 büküm büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor

SAHA EXPO önceki defa düzenlenmiş olduğu 2018’e layıkıyla 5 büküm elan iri bölgede gerçekleştirilecek, 30 ülkeden 600’ün üstünde elçi mahsul ve yeteneklerini sergileyecek.

Savunmanın 5 büküm büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor
15-10-2021 12:01
Ankara

Savunma, havacılık, denizcilik ve gök endüstrisinin domestik istihsal potansiyeli, SAHA EXPO 2021 Hibrit Fuarı ile dünyaya açılacak.

Türkiye'nin en iri sanayi kümesi SAHA İstanbul, SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nı fiziki kendisine 10-13 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde, mevhum kendisine 15 Kasım 2021- 15 Şubat 2022 zamanında düzenleyecek. 40 bin metrekare bölgede gerçekleştirilecek fuarda, 30 ülkeden 600’ün üstünde murahhas verim ve kabiliyetlerini sergileyecek. SAHA EXPO, ilk yol düzenlenmiş olduğu 2018’e layıkıyla 5 büküm henüz iri bölgede yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı çeşidinden desteklenen fuara, Avrupa, ABD, Afrika, Orta Doğu, Ukrayna, Rusya, Malezya, Endonezya, Bangladeş ve Hindistan kabil semt ve ülkelerden ziyaretçi ve alıntı heyetleri katılacak.

Savunma, deniz, havacılık ve gök sanayisindeki en kaslı teknolojilerin sergileneceği fuar, katılımcılarını arsıulusal üreticiler ve toptan ölçekteki verim ve misyon tedarikçileriyle ortak araya getiriyor. Bu sene 25 binin üstünde ziyaretçi muhtemel fuarda parça, bileşen, madun manzume ve manzume üreten yüzlerce KOBİ, evren çapındaki ortam üreticileriyle buluşacak. KOBİ'lerle domestik ve ecnebi ortam üreticileri ve delegasyonları ortak araya getirecek fuarda 10 binin üstünde B2B/B2G iş görüşmesi yapılacak.

SAHA EXPO Hibrit 2021, BAYKAR, ASELSAN, TUSAŞ, TEI, ROKETSAN, HAVELSAN, BMC, STM, KALE GROUP, FNSS, TAIS, PRATT&WHITNEY, DOWAKSA, UKRSPECEXPORT, IVCHENKO-PROGRESS ve MOTOR SICH kabil evren çapında maruf markaları ağırlayacak.

Start-up firmalarının sunumlarını yapabilecekleri hususi bölgelerin da olabileceği fuarda, anlaşmaları işlenmiş planların imza törenleri gerçekleştirilecek.

Fiziki fuarın doğrudan ardından, 15 Kasım'da başlamış olacak mevhum fuarla SAHA EXPO 2021 melez ortak fuara dönüşecek. Savunma ve havacılık sanayisinde dünyanın önce 3D melez fuarı olacak SAHA EXPO 2021, 15 Şubat 2022'ye denli ziyaretçileri düşüncesince açıkça kalacak. Gerçek fuar deneyimini, mevhum ortak ortamda ziyaretçilerine yaşatacak SAHA EXPO’ya, 7/24 antre sağlanabilecek ve burada asıl ortak fuarda yapılabilecek kâffesi hizmetlerden faydalanılabilecek.

Yeni verim ve teknolojiler önce yol sergilenecek

SAHA EXPO Hibrit 2021, ürünlerini ve kabiliyetlerini arsıulusal platforma geçirmek ve doyumsuz teşrikimesai imkanlarından yararlanmak talip gurur ve şirketler düşüncesince dünyaya oluşturulan bap olacak.

Fuarlarda insansız silahlı ve silahsız iklim aracından helikopter, uçak, zırhlı araç, silah, füze ve mühimmatlara, tahtelbahir ve harp gemilerinin üretiminden tank ve teçhizatlarına, enformasyon aygıt ve ekipmanlarından siber güvenlik, yazılım ve tesisat geliştirilmesine denli enli ortak yelpazede savunma, havacılık ve gök sektöründe çalışkanlık yayınlayan firmalar, geliştirdikleri en acemi sistemleri ve ürünleri SAHA EXPO’da önce yol sergileyecek.

Sanal fuar da hakikatı aratmayacak

SAHA İstanbul üyesi ve ASELSAN iştiraki BİTES’in geliştirdiği mevhum fuar uygulaması XperEvent ile katılımcılar; mevhum fuarda stantları gezerek, ürünleri ve katalogları inceleyecek, dubara muhavvil teknolojilere tuşe fırsatı yakalayacak. Sanal fuarda ziyaretçiler, 7/24 3D mevhum cevelan yaparak ürünleri görebilecek, murahhas stantlarını görüşme ederek kataloglarını inceleyebilecek, verim ve şirket videolarını izleyebilecek, şirket yetkilileriyle çevrimiçi lakırtı edebilecek ve anaç paylaşabilecek.

Katılımcılar, değişik ülkelerden yüzlerce alıntı bütünüyle mevhum ortamda B2B/B2G görüşmeler yapabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?