Asayiş

Sancaktepe'de sürücü çarptığı kadına birkaç saniye bakıp kaçtı

Sancaktepe'de iş namına kıymetlendirmek düşüncesince evden çıkan kadına yolun karşısına devrolmak istediği tam çabucak mevrut minibüs çarptı.

Sancaktepe'de sürücü çarptığı kadına birkaç saniye bakıp kaçtı
05-02-2022 09:53
Çarpmanın etkisiyle savrulup yere sakıt kadının vücudunun muhtelif yerlerinde kırıklar oluşurken, sürücü yerde yatan kadına birkaç saniye baktıktan sonradan kaçtı. Minibüsün kadına çarptığı anlamış olur düzenlilik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz günlerde vakit 07.00 sıralarında Sancaktepe İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İş adına kıymetlendirmek düşüncesince evinden çıkan Birdane Önal, yolun karşısına devredilmek isterken gönül rahatlığı yönden çabucak mevrut minibüsün çarpması kararı yaralandı. Yola fırlayan Önal, yüzükoyun yere düştü. Minibüs sürücüsü, teessürat içre yerde yatan bedbaht kadına birkaç saniye baktıktan sonradan çabucak uzaklaştı. Önal, çevredeki vatandaşların desteği ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede görme altında bulunan Önal'ın çarpmanın tesiri ile kalçasında ve ayaklarında fay meydana geldiği öğrenildi. Talihsiz kadına çarpıp kaçan sürücüyü tespit etmek düşüncesince inanma ekipleri düzentileme başlattı.

“İki ayağında kırıklar var”

Talihsiz kadının benzeri Bülent Önal, “Sabah saatlerinde eşim işe kıymetlendirmek düşüncesince evden çıktı. Yolun karşısına devredilmek isterken gönül rahatlığı yönden çabucak mevrut taşıt eşimin hesabına kırıyor. Aracın ön plakası yok, bundan sonradan arakçılık mı yaptılar o nedenden yok, olmadan taşıt ganimet o nedenden mi namevcut bilmiyorum. kişi alkollü mü olmadan bambaşka bir vakadan mı kaçıyordu bilmiyoruz. Bir an evvel yetkililerden bu olayın aydınlatılmasını, aceleci halde suçluların bulunmasını istiyoruz. Eşimin dü ayağında kırıklar var. Kaval kemiği kırık, iç kanması varmı namevcut mu bilmiyoruz. Zaten şu anda kendisi görme altında, tedavisi sürüyor. Eşime minibüs çarptıktan sonradan duruyor, birkaç saniye duruyor, arkası sıra kaçıp gidiyor. Vicdan meselesi. Trafikte bilmeyerek bir hayvana çarptığımızda en azından veterinere ve ya bir kenara bırakıyoruz. Bu kişi eşime çarpıyor, eşim çarpmanın tesiri ile fırlıyor, o da basıp kaçıyor. Eşimin bacağına platin takılacak. Biz bu kişilerin yakalanmasını istiyoruz” dedi.

Öte taraftan yolun karşısına geçmekte bulunan kadına minibüsün çarptığı anlamış olur düzenlilik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Muharrem Çam - Halit Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?