Sağlık

'Sağlık ordusu' karlı alternatifleri aşarak Kovid-19 aşısı yapıyor

Ordu'da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilgisiz iklim ve karaca karşın en ücra noktalara derece derece vatandaşların Kovid-19 aşılarını uyguluyor.

'Sağlık ordusu' karlı alternatifleri aşarak Kovid-19 aşısı yapıyor
16-01-2022 18:37
Ordu

Kovid-19 ile mücadelede durmadan demeden iri fedakârlık yayınlayan sağlık çalışanları, döllenme çalışmalarında da faik himmet gider ediyor.

Kentteki hastaneler ve karı esenlik merkezlerinin yanı esna rustik mahallelerde de aşı emek vermesi tay tay arabası ekipler, negatif iklim koşullarına karşı esenlik hizmetini akıcı sürdürüyor.


Sağlık ekipleri, Mesudiye ilçesine ilişkin Yavşan Mahallesi'nde tevakkuf fail birtakımı vatandaşların evine değişik aşılarını uyguladı.

Mesudiye Toplum Sağlık Merkezinde memur Dr. Sevim Şentürk, Kovid-19 aşısı anımsatma dozunu yaptırmak talip 93 yaşındaki Ahmet Karakoç'un evine hareketli aşı kadrosuyla beraberce kavi iklim ve defa şartlarına karşı fariza aracıyla gittiklerini belirtti.

Karakoç'un, hâlâ eski aşı dozlarının gene ekiplerce evinde uygulandığını özetleyen Şentürk, "Ahmet beye, eşine ve komşularına anımsatma dozlarını da yaptık. Kovid-19 pandemisiyle mücadelemiz bitmeme etmekte. Aşının gücüne inanın, esenlikle kalın." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?