Gündem

Sağlık mensupları 2022 yılına çalışarak girdi

Sağlık personelleri 2022 yılına sevdiklerinden uzakta hastanede girdi.

Sağlık mensupları 2022 yılına çalışarak girdi
01-01-2022 00:23
Pandemi periyodunun en şişman emekçilerinden bulunan esenlik çalışanları, dünkü yılda da hastanede hastalarını otama ederek geçirdi. İnsanlar, 2022 yılına sevdikleriyle baş başa ve dışarıda eğlenerek girerken, esenlik mensupları ise sevdiklerinden ırak indinde halde 2022 yılına selam dedi. Kimi çalışanlar, covid aşısı olmaya mevrut hastaların aşısını yaparken, kimileri de acile mevrut hastalarla ilgilendi.

Hemşire Nilay Ersöz, “2021 yılı esenlik mensupları düşüncesince aşırı kavi geçti. Hem Türk halkı düşüncesince hem bizim düşüncesince ferah mesafeli ve çetin şerait altında 2021 yılını kapattık. 2022'den mesafesiz, ferah tedbirli, ferah çokça dosdoğru her insanın dosdoğru bulunduğu indinde yıl olmasını diliyorum” dedi. Genel Cerrahi Asistanı Yunus Fırat Emekli, “Yılbaşında nöbetçiyim. Eşim yasakçı değildi. Kendisi nöbetini değiştirdi. Beraber çalışıyoruz. Eşimle defa tutuyorum” sanarak konuştu.

Dahiliye Asistanı Selinay Emekli, “Eşimle bu arada yılbaşında nöbette, işimizin başındayız. Yeni yılın Türkiye'ye sağlık, covidsiz indinde yıl getirmesini diliyorum. Yılbaşında öbür meslektaşlarımla bu arada fariza başındayım. Oturmadan çalışmaya bitmeme ediyoruz. İnşallah dünkü yıl bizlere hekime şiddetin azaldığı, saygının arttığı ve bahtiyar indinde yıl getirir” halinde konuştu.

Ensar Kıranlıoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?