Sağlık

Sağlık kontrollerinde kadın hastalar düşüncesince 'Kadınlar Günü' kampanyası

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düşüncesince tamamı hanımlar Nisan sonuna denli sert baş döndürücü hizmetten yüzdelik 20 iskontolu yararlanacak

Sağlık kontrollerinde kadın hastalar düşüncesince 'Kadınlar Günü' kampanyası
07-03-2022 17:07

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası ile hepsi hanımlar sağlam aşırı esenlik hizmetini 30 Nisan'a derece yüzdelik 20 tenzilatlı alacak.

Kadınlara hususi ve kalburüstü olduklarını sezdirmek düşüncesince planlı kampanya paketi 8 Mart - 15 Nisan 2022 tarihleri ortada muteber olacak. Paket dahilinde dahiliye muayenesi, kesat koku şekeri, koku sayımı, üre, kreatinin, ürik asit, kolesterin paneli, ALT, AST, mükemmel hacet tahlili, demir, TSH, D Vitamini, Vitamin B12 tahlilleri ile EKG ve hepsi kuşak ultrason çekimi kabilinden sağlam aşırı misyon toprak alıyor. Ayrıca kampanya paketini meydan hepsi hanımlar Nisan sonuna derece Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'nde alacakları ayaktan hizmetlerde yüzdelik 20 indirimden yararlanabilecek.

“Kadınların sağlıklarını ertelememelerini ve imtiyazlı olduklarını hissetmelerini istiyoruz.”
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi mensuplarının yüzdelik 65'inin bayanlardan oluştuğunu vurgulayan Başhekim Prof. Dr. Müfit Yenen, “Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde değil içtimai eşey eşitliğinin ve kadının taayyüş bedel katan emeğinin değme devir bilincindeyiz” dedi. “Kadınların sağlıklarını ertelememelerini ve imtiyazlı olduklarını hissetmelerini istiyoruz” diyen Müfit Yenen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü esenlik paketini hanımlara hususi ve kalburüstü olduklarını sezdirmek düşüncesince düzenlediklerini belirtti.

“Emekleriyle topluma bedel katan hepsi kadınlarımıza, bizim düşüncesince ne derece kalburüstü olduklarını hatırlatacak ortak armağan hasretmek istedik.”
Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı ise esenlik alanının bayanların en derin istihdam edilmiş olduğu sektörlerin başlangıcında geldiğini hatırlatarak Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'nde ise kadın etkin oranının yüzdelik 70'in üstüne bulunduğunu söyledi. Nail Bulakbaşı, “Başlattığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü esenlik paketi ile emekleriyle topluma bedel katan hepsi kadınlarımıza, bizim düşüncesince ne derece kalburüstü olduklarını hatırlatacak ortak armağan hasretmek istedik” ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?