Dünya

Rusya’da, İnstagram tamamen kapatıldı

Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor), ülkede elan önceki kısıtlanan içtimai iletişim araçları uygulaması İnstagram'ın tamamen kapatıldığını duyurdu.

Rusya’da, İnstagram tamamen kapatıldı
14-03-2022 07:16

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının arkası sıra askeri personel de karışma iktisap etmek kadar Ruslara müteveccih sertlik eylemleri realizasyon çağrılarının yayılması zımnında Rusya'da içtimai ağabey ulaşım sınırlandırmıştı. Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor) kabilinden meydana getirilen açıklamada, toy birlikte kararla içtimai komünikasyon araçları uygulaması İnstagram'ın ülkede şeb yarısından itibaren tamamen kapatılmış olduğu anlatım edildi.

Roskomnadzor, İnstagram'a erişimin engellenmesiyle ilgilendiren mesajında, Rusya'nın VKontakte ve Odnoklassniki içtimai ağları da karışma iktisap etmek kadar özlük kompetitif genel ağ platformlarına erbap bulunduğunu hatırlatarak, "Bu genel ağ ortamlarına geçişinizin aceleci birlikte halde gerçekleşeceğini ve gelecekte haberleşme ve iş gerçekleştirmek düşüncesince toy fırsatlar keşfedeceğinizi umuyoruz" dedi.

Erhan Altıparmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?