Dünya

Rusya'da bir şahıs komşusunun içinde bulunduğu asansörü bombayla havaya uçurdu

Rusya'da bir kişi, komşusu yapının asansörünü tamirat etmiş olduğu tam neva çıkardığı sebebi öne sürülerek asansörü bombayla havaya uçurdu.

Rusya'da bir şahıs komşusunun içinde bulunduğu asansörü bombayla havaya uçurdu
01-12-2021 15:55

Rusya'nın İrkutsk kentindeki Mareşal Konev Caddesi üstündeki yapının asansörünü onarım geçirmek talip çatı sakini, komşusunun saldırısına uğradı. Binada canlı bir apayrı çatı sakini, asansörü onarım fail komşusuna atılım planlayarak, aşırı bir tomar nağme çıkardığı sebebi öne sürülerek evinde hazırladığı patlayıcıları asansöre yerleştirdi.

Komşusu asansörde bulunduğu tam patlayıcıları ateşe sağlayan eş asansörü havaya uçurdu. Patlamanın etkisiyle asansör kabininde parçalanmalar oluşurken, asansör içerisindeki insan de ciddi yaralandı. Hastaneye kaldırılan bireyin muhtelif yerlerinden yaralandığı ve ahiret yolculuğu tehlikesini kurtulduğu öğrenildi.

Komşusunun içinde bulunduğu asansörü havaya uçuran bireyin evine polisler dominant düzenledi. Rusya Soruşturma Komitesi, baskında aşırı sayıda bomba imalatında makbul kimyevi husus ve anahtar gereçlerin ele geçirildiğini duyurdu.

Gözaltına tahsil edilen zanlı, evvel ifadesinde komşusunun sonsuz asansörü onarım ettiğini ve bu tam kavga çıkardığını savunarak, bundan dolayı asansöre bomba koyduğunu ve planını uyguladığını söyledi. Gözaltında tutulan zanlının işlemlerinin peşi sıra mahkemeye irsal edileceği ve iri olasılıkla tutuklanacağı öğrenildi.

Erhan Altıparmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?