Spor

Red Bull Uçuş Günü için başvurular başladı

Uçuş tutkunlarının birbirinden çalgılı çağanaklı şovlarına oyunluk olacak Red Bull Uçuş Günü 3 salname aranın peşi sıra arka dönüyor. 5 Haziran Pazar haset Caddebostan'da gerçekleştirilecek 5. Red Bull Uçuş Günü'ne kendilerinin tasarlayıp ürettiği pervaz araçları il

Red Bull Uçuş Günü için başvurular başladı
17-01-2022 14:13

Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'u pervaz moduna kabul etmek için art dönüyor. 5 Haziran'da Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirilecek etkinlikte müşterek defa henüz dörder nefis takımlar, şahıs tasarladıkları el inşası pervaz araçlarıyla 6 m. yüksekliğinde müşterek rampadan suya atlayacak. Etkinlikte 3 salname müşterek aranın arkası sıra gine İstanbul'da beniz binlerce insanı buluşturmak amaçlanıyor.

2019 senesinde 200 bin kişiyi ağırlayan Caddebostan Sahili, 5 Haziran Pazar haset Uçuş Günü'ne müşterek defa henüz ev sahipliği yapacak. Jüri, yarışmacıları yalnızca pervaz mesafesiyle değil ayrımsız sürede tasarladıkları otomobilin oluşumuna ve uçuşun elden öncesinde gerçekleştirilecek performanslara mucibince değerlendirecek.

Etkinliğe buharlaşma imgesel kuran hacısı hocası katılabilecek. İnsan kuvvetiyle etkin pervaz uzlaştırıcı tasarlayacak derece geliştirilmiş ve yüzbinlerin uğrunda nümayiş meydana getirecek derece korkusuz pilotlar, takımlarını kurup unutulmaz müşterek pervaz deneyimi yaşayabilecekler.

Her devir şişman özen gören aktiflik için başvurular 13 Mart'a derece bitmeme ediyor. orijinal pervaz araçları ve ahenkli şovları ile gökyüzünün toy kahramanları peyda etmek talip ekipler genel ağ üstünden başvuru yapabilecek.

İlk namına 1992 senesinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da planlı Red Bull Uçuş Günü, görmüş olduğu şişman ilginden sonradan tamamı dünyaya yayıldı. Red Bull Uçuş Günü'nde en levent boylu açıklık rekoru 78.6 m. açıklık ile California'da meydana getirilen etkinlikte “The Chicken Whisperers” takımının olmuştu. Türkiye'ye önceki defa 2008'de 'Flugtag' adıyla mevrut Uçuş Günü'nde Türkiye rekoru ise 30.9 metrelik atlayışıyla Angara Börds takımının elinde bulunuyor. İstanbul'da en sonuç 2019 senesinde Caddebostan'da meydana gelen etkinliği 200 bini çok insan strateji etmiş ve Coffee Lovers ekibi Türkiye birincisi olmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?