Teknoloji

Red Bull, Türkiye’nin yetenekli yeni yayıncısının düşlerini gerçekleştirdi

Red Bull Wing My Room projesi ile Türkiye'nin yeni yayıncısı seçildi. Tolga Şenel, Twitch yayıncısı Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu çeşidinden bir numara seçilerek Red Bull Wing My Room'u kazanmayı başardı.

Red Bull, Türkiye’nin yetenekli yeni yayıncısının düşlerini gerçekleştirdi
08-01-2022 14:38
Red Bull, Türkiye'de kendini belirtmek talip yeni ve yetenekli yayıncılara dayanaklık etmek oluyor. Red Bull Wing My Room projesinde en güzel edinmek düşüncesince yarışmaya başvuran yüzlerce yayıncı arasından geçmiş üçe kalanlar, milyonların strateji etmiş olduğu Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu'nun Twitch kanalına aktif yayın misafiri oldu. Yeteneğini sergileme ve Pqueen'in tabilik tecrübelerinden yararlanma fırsatı ele geçiren 3 addan Tolga Şenel, Pqueen çeşidinden bir numara seçilerek Red Bull Wing My Room'u kazanmayı başardı. Tolga'nın yayın meydana getirdiği göz ve yayın ekipmanları, Monster Notebook'un da yardımı ile hayallerinin de ötesine geçecek halde yenilendi. Türkiye'nin yeni yayıncısının odasının değiş süreci ise markanın düzen hayatına hususi toplumsal iletişim araçları kanalı Red Bull GamerSZon'da yayınlandı.

Yarışmayı elde eden Pqueen'in yayınında anlaşılan oldu

Yarışmaya hususi namına icra ettikleri yayınlarla geçmiş üçe girmeyi başaranlar, kabiliyetlerini sergileme ve Pqueen'in misafiri namına yayınlarını danışma olanağı yakaladı. Pqueen'in kanalındaki aktif finalin peşi sıra Ankara'da neşeli Tolga Şenel, yarışmayı elde eden yayıncı olmayı başardı. dizayn ekibi, Tolga'yı hâlâ yakından tanıyıp hayallerindeki odayı niyetlenmek düşüncesince evine misafir oldu.

Kazanan hayallerindeki odaya kavuştu

Bu süreçte Şenel'i yakından tanışıklık fırsatı bulan dizayn ekibi, Monster Notebook'un da yardımı ile Türkiye'nin yeni yayıncısının odasını faik performanslı ürünler ile yeniledi. Wing My Room kazananının odasının yenilenme süreci, Pqueen'in kendine saf sunumuyla GamerSZon toplumsal iletişim araçları kanalında yayınlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?