Gündem

Rahatsızlıkları nedeniyle çalışamayan 3 çocuklu karı koca yardım bekliyor

Gaziantep'te canlı ve 3 evlatları mevcut Ahmet-Pınar Uzun çifti, hastalıkları nedeniyle çalışmadıkları düşüncesince çetin eyyam geçirdiklerini belirterek yardım bekliyor.

Rahatsızlıkları nedeniyle çalışamayan 3 çocuklu karı koca yardım bekliyor
04-12-2021 23:14

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde canlı ve üç evlatları mevcut Ahmet-Pınar Uzun, çifti, hastalıkları nedeniyle zahmetli eyyam geçiriyor. MS hastası bulunan ata Ahmet Uzun, rahatsızlığı nedeniyle ağırbaşlı işler yapamadığı ve daim kontrollere gitmesi gerektiği düşüncesince tek aha çalışamıyor. Anne Pınar Uzun ise keratokonus (normalde yazma şekilli bulunan korneanın öne akilane mahrut biçiminde sivrileşmesiyle oluşan ilerleyen ve görmeyi bozan hastalık) rahatsızlığı nedeniyle devir geçtikçe rüyet yetisini kaybediyor.

"Hastalığım az buçuk ağırlaştığı düşüncesince çalışamıyorum"

Hastalığı nedeniyle çalışamadığını ve aşırı zahmetli halde olduklarını kail ata Ahmet Uzun, "Ben MS hastasıyım ve tahminî 8 yıldan buyana bu hastalığın tedavisini görüyorum. Son senelerde hastalığım az buçuk ağırlaştığı düşüncesince vücudumun sol tarafında uyuşmalar oluyor. Bu sebeple ağırbaşlı iş yapamıyorum. Ayrıca midemde de reflü mevcut ve MS rahatsızlığı da gözlerime vuruyor. Bu sebeple çalışamıyorum, aşırı mağdurum. Eşim ve 3 çocuğum var. Çocuklarımın ikisi okula gidiyor. Eşim de rahatsız" dedi.

"Çocuklarımı birlikte hâlâ görememekten aşırı korkuyorum"

Rahatsızlığı nedeniyle devir geçtikçe rüyet yetisini kaybettiğini ve bundan dolayı çocuklarını görememekten aşırı korktuğunu kail ana Pınar Uzun ise, "Ben gözlerimden rahatsızım. Gözlerimde keratokonus (normalde yazma şekilli bulunan korneanın öne akilane mahrut biçiminde sivrileşmesiyle oluşan ilerleyen ve görmeyi bozan hastalık) rahatsızlığı var. Gözlerim devir geçtikçe rüyet yetisini kaybediyor. Gözlerimin tedavisi düşüncesince bizlerden 60 bin liraya DOĞRU servet istediler. Bizim bu parayı karşılayacak durumumuz yok, o sebepten dolayı otama olamıyorum. Benim 3 pare çocuğum mevcut ve gözlerimi kaybetmekten aşırı korkuyorum. Çocuklarımı birlikte hâlâ görememekten aşırı korkuyorum" biçiminde konuştu.

Said Vakkas Yağcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?