Gündem

Prof. Dr. Nilüfer Narlı'yı dolandırdığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

İstanbul'da ortak hususi üniversitede fariza işleyen Prof. Dr. Nilüfer Narlı'dan telefon dolandırıcılığı yöntemiyle 500 bin teklik ve hamile oranda bezek eşyası almış olduğu iddiasıyla yakalanan çirkin tutuklandı.

Prof. Dr. Nilüfer Narlı'yı dolandırdığı öne sürülen şüpheli tutuklandı
18-02-2022 13:21
İstanbul

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kabilinden suç duyurusu dair başlatılan soruşturmada, Narlı'nın şüpheliler kabilinden telefonla arandığı belirlendi.

Kendisini kolluk namına tanıtıcı şüphelilerin Narlı'ya, vezneci hesaplarının yabancılar kabilinden ele geçirildiğini söyleyerek, vezneci matematik ve harabe bilgilerini içeren birtakımı evraklar gösterdiği, Narlı'nın da bu evraklar dair kendisini arayanların kolluk olduğuna inanılmış olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin yönlendirmesiyle ayrımlı bankalardaki paralarını birlikte tane birlikte tahminde toplayan Narlı'nın, elan sonradan 500 bin lirasını çekmiş olduğu ve evimizdeki bezek eşyalarını da alarak şüphelilerle buluştuğu, parası ve altınlarını zanlılara verdiği öğrenildi.

Birkaç güneş sonradan kendisini yeniden arayan zanlıların "Başka vezneci hesabınız mevcut mı?" sorusu dair halden şüphelenen Narlı'nın polise ihbarda bulunduğu, başlatılan araştırmada Narlı'yı arayan telefon numarasının izi sürülerek kuşkulu Mustafa S'ye (24) ulaşıldığı kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin arkası sıra adliyeye atıf edilen Mustafa S. tutuklandı.

Diğer şüphelilerin yakalanması düşüncesince çalışmaların sürdüğü bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?