Ekonomi

Popüler dergiler cepte

Vodafone'un sayısal dergi kıraat uygulaması Vodafone dMags Dergi, spordan sağlığa, seyahatten modaya, iş dünyasından teknolojiye, nice kategoride yüzlerce pop dergiyi kullananların cebine getiriyor.

Popüler dergiler cepte
20-12-2021 14:20

Türkiye'nin dijitalleşmesine önderlik ika vizyonuyla çalışkanlık yayınlayan Vodafone, müşterilerinin sayısal deneyimini yenilikçi servislerle artırmaya bitmeme ediyor. Vodafone'un sayısal dergi kıraat uygulaması Vodafone dMags Dergi, spordan sağlığa, seyahatten modaya, iş dünyasından teknolojiye, nice kategoride yüzlerce pop dergiyi kullananların cebine getiriyor. Vodafone'un faturalı ve faturasız tamamı ferdî müşterileri, uygulamayı tek ek maliyet olmaksızın parasız kullanabiliyor. Uygulamanın çevrimdışı düzentileme niteliği sayesinde, indirilen dergiler, webin bulunmadığı yerlerde de rahat okunabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Günümüzde bundan sonra ‘dijital tüketici' sanarak müşterek deyim var. Her ayrışık işini ve günce yaşamını genel ağ üstünden kurnaz telefonla yürütebilen tüketicilerden bahsediyoruz. Dijital tüketiciler yenilikçi hizmetlere dümdüz süreçlerle sayısal kanallardan erişmek istiyor. Vodafone olarak, bizim de mihrak noktamız bu. Dijital nihai tüketicilerin dünkü tasarruf alışkanlıklarını menfez önüne alarak yenilikçi servisler sunuyoruz. Dijital dergi kıraat uygulamamız Vodafone dMags Dergi de hakeza müşterek servis. Bu uygulamayı tamamı ferdî faturalı ve faturasız hareketli alıcılarımız parasız adına kullanıp bıkılmayan dergi tenzil hakkına erbap oluyor. Ek paket satın kabul ika ve ya kod ve harf sevk üzere ek müşterek proses bahis konusu olmuyor. Müşterilerimiz lazım telefonlarından lazım tabletlerinden uygulamaya antre yapmış olup hemen öz bilgileriyle yük olduktan sonra, tek ek ecir ödemeden, diledikleri yerden diledikleri devir diledikleri dergiyi okuma, sevdikleri alandaki akımları izlem etme, dörtköşe ve velut devir nakil imkânına kavuşuyorlar. Vodafone olarak, müşterilerimizin yaşamını kolaylaştıracak sayısal servisler sunmaya bitmeme edeceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?