Ekonomi

Pandemide pizza satışları arttı

Yeme-içme alışkanlıklarının değişmiş olduğu pandemi zamanında pizza pidenin tahtını salladı. Bu çağda pizzaya ilginin dört kıvrım arttığını kail Pizzabulls CEO'su Cavit Can Kırbeyi, derin öğrenci ermek düşüncesince 15 dünkü ofis açtıklarını söyledi. Basketbol eki

Pandemide pizza satışları arttı
04-10-2021 11:41
04-10-2021 11:41

Küresel müstevli Covid-19 yeme-içme alışkanlıklarını değiştirdi. Pandemi hasebiyle online paket servisin 4 büküm arttığı bu zamanda şimdi bedava paketlenebilir ürünlere de bulunan talebi katladı. Bu devirde hem çabuk ve ameliye olması tıpkı zamanda fiyat-lezzet dengesiyle baş başa pizzaya bulunan arzu arttı. Öyle ki pandemi devrinde pizzaya bulunan arzu Türk insanının duluk yiyeceği bulunan kavrulmuş ve lahmacunun da önüne geçti. Satışları dörde katlayan pizza talebi, sektördeki acemi oyuncuların da şeklini açtı. Yoğun öğrenci cevap özgülemek düşüncesince pandemi kıl payı akışmaz ortak devirde yatırımlarını hızlandıran Pizzabulls, ortak yılda 15 acemi ofis açarak, ofis sayısını 60'a çıkardı.

Pandemide 15 acemi şube
Cavit Can Kırbeyi, pandemi öncesine nazaran pizza satışlarının dört büküm arttığını söyledi. Kırbeyi, “Pandemi devrinde paket servis ve pizzaya bulunan ilginin artmasıyla müşterilerimizin gereksinimlerine cevap verebilmek düşüncesince 15 acemi ofis şimdi açtık. Bu devirde editör konuşu bunalım zımnında aylak küsurat ve ortak iş arayışı süresince bulunan insanları de düzene eklemek düşüncesince franchise şartlarımızda kolaylıklar sağladık” dedi.

Online'a 300 bin TL yatırım
Pandeminin online satışlara bulunan merakı şimdi da artırdığını tamlayan Kırbeyi, “Pandemiden evvela öz web sitemiz ve uygulamamızdan mevrut ısmarlama payı yüzdelik 2-3 gibiyken bu zamanda bağıntı yüzdelik 8 civarlarına çıktı” niteleyerek konuştu.

En iri ilginin aşındırmak sitelerinden geldiğine özen çekici Kırbeyi, “Yemek siteleri bu zamanda siparişlere yetişmekte zorlandı. Biz de şeriklik yerine pandemi devrinde online satışlarımızı şimdi da çoğaltmak düşüncesince kısaca 300 bin TL'lik envestisman yaptık ve hala yükseltmek düşüncesince çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paket talebi hala yüksek
Pandemi de satışlarının kısaca yüzdelik 80'inin paket servis, arka küsurat yüzdelik 20'sinin ise gel-al ve devir hin masa alıcısı bulunduğunu aktaran Kırbeyi, yasakların kalkması ve restoranların açılmasıyla baş başa bu oranın ortak hacim gerilediğini aktardı.

“Ancak pizzada paket servise bulunan arzu hala yüksek” diyen Kırbeyi, ıssız el altında paket servis satışlarının yüzdelik 70 bulunduğunu kaydetti.

Her sene 12 ofis açacak
Hali el altında Türkiye'deki pizza pazarının kısaca yüzdelik 4'üne bilgili olduklarını özetleyen Kırbeyi, dosdoğru ortak faiz ile gelecek senelerde bu rakamı yüzdelik 10'lara derece çıkarmayı hedeflediklerini anlatım etti. Kırbeyi, “Yüzde 100 yerel kapital ile yolumuza sonuç çaba bitmeme edeceğiz. İstihdama ve ekonomiye katkılarımız sürecek. Her sene averaj 12 ofis açım misyonumuz var. Agresif değil sakıncasız adımlarla dosdoğru faiz taraftarıyız” dedi.

Bütün şubelerde ayrımsız lezzet
Bütün şubelerin mahsul tedarikini ortak tane noktadan yaptığını aktaran Kırbeyi, şöyleki bitmeme etti: “Hamurundan, et ürünlerine derece eksiksiz mahsulat merkezimizde hazırlanır ve gönderiliyor. Bu sebepten dolayı eksiksiz şubelerimizde ayrımsız tatlılık ve lezzeti alabilirsiniz. Bizim en ehemmiyetli özelliğimiz ‘Lezzetimiz'. Pizzamızı ortak sefer tadan kesinlikle ısmarlama vermeye bitmeme ediyor. Bunun indinde tercih ettiğimiz eksiksiz ürünleri, sektörde kendini ispatlamış firmalardan tedbir ediyoruz. Bu sebepten dolayı kalitemiz baş döndürücü iyi. Bu bunalım devrinde eksiksiz her insana erişebilmek düşüncesince fiyatlarımızı akıllıca seviyelerde tutuyoruz. Hammaddeye mevrut eder artışlarını müşterilerimize yansıtmamak düşüncesince elimizden geleni hazırlamaya çalışıyoruz.”

Bu tüketicilere hızın ehemmiyetli ortak etken olduğuna özen çekici Kırbeyi, şubelere mamüllerin merkezden gitmesinin hızlılığı ve verimliliği artırdığını söyledi.

Yılsonuna derece 100 acemi istihdam
Yeme-içme alanının en iri problemlerinden birinin de güzel eli uz bilmek bulunduğunu özetleyen Kırbeyi, kendilerinin rakiplerinden bu kapsamda ayrıldığını kaydetti. Kırbeyi, “İşe acemi başlamış bulunan mutfakçılarımızı ise şubelerde ve Pizzabulls Eğitim Akademisinde tahsile alıyoruz. Bu arkadaşlara hijyen, sanitasyon, besin güvenliği, mahsul kalitesi edinmek kıl payı nice bölgede yetişek veriyoruz” halinde konuştu.

Hali el altında şirketlerinde 900 ferdin istihdam edildiğini aktaran Kırbeyi, yılsonuna derece arttırma 100 istihdamla bine çıkacağını kaydetti.

Pandeminin önceki çıkmış olduğu zamanlarda ortak bunalım masası oluşturarak çabuk gelişim planı belirlediklerini bildiren Kırbeyi, bu zamanda aldıkları önlemleri şöyleki anlattı: “Bizim düşüncesince ehemmiyetli bulunan noktaları gözden geçirdik. Çalışanların sağlığı. Müşterilerimizin sağlığı. Gıda güvenliği. Bu 3 yeri hassasiyetle ele aldık, bunalım masası oluşturduk ve herhangi ortak benek ile ilgilendiren çabuk tedbirleri aldık. Burada en ehemmiyetli faktörlerden biri de etkin ve işletmecilerimizin maneviyat ve motivasyonlarının faziletkâr olması idi. Bunu gelmek düşüncesince ‘Işıldayan Pizzabulls' hareketini başlattık. Bütün şubelerimizi tadilat, görev yerine doğrudan geçirdik. Moral ve motivasyonları yükselttik.”

Pizzabulls Basketbol Takımı'nı NBA yıldızı Cedi Osman eğitecek
Yeni yatırımlarının yanı esna toplumsal hata çalışmalarını da gece gündüz sürdüren şirket, sepet topu ekibi kurdu. Bu sene 2'inci ligden başlamış olacak bulunan Pizzabulls Basketbol Takımı, NBA yıldızlarından Cedi Osman'ın akademisi ile teşrikimesai yaptı. Anlaşma kapsamında şeriklik takımındaki oyunculara Cedi Osman yetişek verecek. Basketbol Takımı düşüncesince baş döndürücü ateşli olduklarını tamlayan Kırbeyi, “Sosyal hata çalışmalarımız kapsamında kurduğumuz bu takımla spor camiasına ulama sunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda NBA yıldızı Cedi Osman ile ortaklık geliştirdik. Basketbolseverler acemi devirde takımımızın da başarılarını alkışlayacaklar. Heyecanlıyız” dedi.

Türk halkının tercihi dolgun pizzalar
Kırbeyi, laflarını şöyleki tamamladı: "Satışlarımız bizlere gösteriyor ki alıcılarımız alengir ve et ürünlü pizzaları seviyor. En baş döndürücü satan 2 pizzamız Sacremento ve Alibaba salam-sosis-sucuk ve sızgıt et yer alıyor Et ürünlü pizzalar şimdi baş döndürücü seviliyor. Bu verileri hücre alarak tavuk parçaları içeren acemi ortak pizza ürettik. Misissipi ismini verdiğimiz bu pizza da şimdiden en duluk çeşitlerin arasına girdi. Müşteri dönüşleri ve anketlerle acemi ezgi arayışlarımız sürüyor. Herkesin damak tadına birebir ortak Pizzabulls'da gerçekli olacak."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?