Yaşam

Oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu'ndan Kovid-19'a için aşı çağrısı

TRT 1'in müstehap dizisi "Gönül Dağı"nın oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu, "Şu anda koronavirüsten çevre ölüm edenler, aşısız bulunan vatandaşlarımız. Yani yüzdelik 90'ı aşısız olanlar. Onun düşüncesince lütfen aşılarımızı olalım, ilgi edelim." dedi.

Oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu'ndan Kovid-19'a için aşı çağrısı
23-11-2021 11:50
Malatya

TRT 1'in müstehap dizisi "Gönül Dağı"nın oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu, AA muhabirine, dünyayı tesiri dibine düzlük Kovid-19 sürecinde muhtelif problemlerin yaşandığını fakat aşılanmadaki artışla bunların batın grado azaldığını söyledi.

Kovid-19 periyodunun henüz az kayıpla aşılmasında aşının önemine ayraç fail Kalaycıoğlu, "Bu halimize bin şükür diyorum. Daha beteri de olabilirdi. Daha beter eyyam de gördük. Bu eyyam gine de iyi günler. Aşılarımızı olmamız lazım. Şu anda koronavirüsten çevre ölüm edenler, aşısız bulunan vatandaşlarımız. Yani yüzdelik 90'ı aşısız olanlar. Onun düşüncesince lütfen aşılarımızı olalım, ilgi edelim." dedi.

Kalaycıoğlu, TRT'nin ehemmiyetli projeleri yaşama geçirdiğini, ilkin dizilerinin aşırı beğenildiğini belirterek, şöyleki bitmeme etti:

"TRT, örf ve adetlerimize sonuç adım ilgi ediyor. TRT, tradisyon göreneklerimizi benzer bulunduğu genişliğinde yaşatıyor. Şu anda Gönül Dağı dizimiz, ailenin seyredebileceği, tradisyon göreneklerimize ilgi etmiş bulunduğu düşüncesince haftalık reyting rekoru en efdal dizi. Haftanın birincisi namına gidiyor. Ben de orada olmaktan alım çalım ve haysiyet duyuyorum."

Hastanede tedavisi devam eden aktör Kadir İnanır'a eski olsun dileklerini ileten Kalaycıoğlu, "O bizim büyüğümüz, ağabeyimiz. Türk sinemasına şişman emek harcamaları sabık ortak ağabeyimiz. Allah'tan şifalar diliyorum. O neler atlatmadı, bunu da atlatır." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?