Ekonomi

OYAK Yatırım’dan yatırımcılara ‘Pratik Öneri’ uygulaması

OYAK Yatırım, toy geliştirdiği ‘Pratik Öneri' uygulaması ile yatırımcılara asliye çözümleme verileri ile bu arada nicel araçları sunduğunu açıkladı.

OYAK Yatırım’dan yatırımcılara ‘Pratik Öneri’ uygulaması
30-12-2021 13:34

Bu sene başlangıcında asliye çözümleme portalı ‘Pratik Analiz'i müşterilerine sunan OYAK Yatırım, çözümleme araçlarını levent uzadıya geliştirdiği ‘Pratik Öneri' ile de yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmelerini sağlamayı hedefliyor. Şirket, toy uygulama ile yatırımcıların değişmeyen kabul etme süreçlerindeki enfüsi ayn açısını azaltarak, kullanıcı dostu ara yüzler sunmayı amaçlıyor. Verilen bilgiye layıkıyla nicel analiz, araba öğrenmesi, optimizasyon teknikleri ve istatistiki modellemelere yaslanan Pratik Öneri uygulamasına firmanın genel ağ sitesinden yahut pratikoneri.com genel ağ adreslerinden ulaşılabiliyor.

“OYAK Yatırım müşterilerine baş döndürücü hususi ortak araştırma görevlisi sunduk”
Pratik Öneri uygulamasından elden OYAK Yatırım müşterilerinin faydalanabileceğini kaydeden OYAK Yatırım Genel Müdürü Erkan Ünal, “Yeni uygulamamız ile müşterilerimiz, nicel çözümleme ve ayrışık istatistiki metotları harmanlayarak pay senetleri, endeks, düzey ve değerli fiyatlarındaki değişiklikleri izlem edebilecekler. Portalımız incelemiş olduğu varlıklarda alınabilecek tekli yahut aykırı pozisyonlar için da kullanıcılara tavsiyeler sunacak. Böylelikle yatırımcılarımıza arıtılmış bilgiler sunarken bire ortak sürede onlara ayrımlı ayn açıları kazandırmayı amaçlıyoruz. Çok andıran gelecekte de ayrımlı inovatif çözümlerle müşterilerimizin birlikte olmaya bitmeme edeceğiz” niteleyerek konuştu.

İki ayrımlı sekmede kullanıma sunuldu
Yapılan açıklamaya layıkıyla Pratik Öneri, şimdilik ‘Teknik Analiz' ve ‘Pair Trade' peyda etmek neredeyse dü ayrımlı halde kullanıma sunuldu. Teknik çözümleme sekmesi, önde mevrut uygulayım çözümleme göstergelerinin birleştirilmesiyle açılan ortak skorlama modelini kullanarak saatlik, günce kadar ayrımlı devir aralıklarındaki analizlerden oluşan tavsiyeler sunuyor. İkili iş ‘Pair Trade' ile yatırımcılar, ortak hissede yahut endekste çelimsiz konuş alabilirken ortak başkasında levent boylu konuş alabilecek. Böylece yatırımcılar, bu sahanın nedeni ile serbest yerine konuş almış olacak. Pratik Öneri, başkaca eskiden meydana getirilen tamamı önerilerin performansını kullanıcılarına ayrıntılı grafikler ve tablolarla aktarırken toy önerileri de enstantane fotoğraf yerine sunuyor. Pratik Öneri ile yatırımcılar pay senetleri piyasalarındaki enstantane fotoğraf değişimlerin etkilerini gelişen uygulayım bilimi sebebiyle total ortak analizle kolaylıkla izleyebiliyor, arıtılmış neticeler elde edebiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?