Gündem

Otobüste fenalaşan yolcu için güzergahını değiştirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde şehremaneti otobüsünde fenalaşan kadın, vaziyeti ayırt ederek güzergahını muhavvil güdücü çeşidinden hastaneye yetiştirildi. O anlamış olur ise otobüs içindeki kameraya yansıdı.

Otobüste fenalaşan yolcu için güzergahını değiştirdi
13-12-2021 20:46
13-12-2021 20:46
Olay, İzmit Doğu Kışla-Erenler seferini karşıcı şehremaneti otobüsü içinde meydana geldi. Belediye otobüsü tempo halindeyken müşterek avrat yolcu ansızın fenalaştı. Durumu ayırt fail öbür yolcular kadının yardımına koşarken, otobüsün şoförü ise güzergahını değiştirerek uzlaştırıcı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Şoför, şimdi sonraları sığırtmaç koltuğundan inerek hanımı hastaneye yetiştirdi.

Yaşanan fenomen otobüs içinde mevcut kameraya da yansıdı. Görüntülerde kadının biranda fenalaştığı ve öbür yolcuların desteğe gelmesi ile baş başa şoförün güzergahını değiştirerek hastaneye gittiği görüldü. Görüntünün devamında ise şoförün araçtan inerek fenalaşan hanımı tekerli iskemle yardımıyla hastaneye götürmesi arazi aldı. Kadının keyif durumunun dobra bulunduğu öğrenilirken, öbür yolcular ise şen müşterek soluk aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?