Gündem

Oğlunu alev topuna dönen evde sandı, karışışında görünce gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da müşterek apartmanın 3. katındaki dairede âşık çıktı. Oğlunun ve eşinin alev topuna dönen evde bulunduğunu zannederek şer nâkil anne, çocuğunu karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu. Yangında dumandan etkilenen müşterek eş ise hastaneye kaldırıldı.

Oğlunu alev topuna dönen evde sandı, karışışında görünce gözyaşlarına boğuldu
05-01-2022 23:37

Yangın, Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 255 çıkmaz üstünde mevcut 5 kıvrık ortak apartmanın 3. katında sayaç 21.30 sıralarında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Evde oğlu Onur Altunkalem ile beraberce mevcut ata Fazıl Altunkalem, oğlunun odasından dumanların çıktığını gördü. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın peşi sıra alana aşırı sayıda itfaiye aracı aracı ve manşet kadrosu irsal edildi. Odada çıkan âşık çabucak büyüyerek adeta apartmanın 2 odasını alev topuna çevirdi.

Çocuğunu karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu

Olay adına mevrut takımlar yangına endamsız müddette karışma etti. Yangının depar belgesi saatinde ortak gayrı oğlu ile dışarıda mevcut ana Elif Altunkalem ise komşuların çav vermesi ile evine geldi. Gördükleri karşısında şaşıran kadın, yangında oğluna ve eşine ortak nesne bulunduğunu fikren şer geçirdi. Anneye geçmiş karışma görüngü adına mevrut keyif mensupları kabilinden cankurtaran içinde yapıldı. Komşular ise evlatlarından bir tanesini ambulansın içindeki annenin yanına götürerek sakinleşmesini sağladı. Çocuğunu karşısında gören ana ise gözyaşları içinde oğluna sarıldı. Diğer apartman sakinleri ise iri bulut yaşayarak yakınlarına sarıldı.

Üst katta mevcut avrat hastaneye kaldırıldı

Yangında dumandan etkilenen babaya ise geçmiş karışma görüngü durumunda yapıldı. Nefes almakta müşkül çekici eş solunun aleti takılarak bembeyaz iklim alması sağlandı. Öte taraftan âşık fevkani katta mevcut eve de sıçradı. Apartmanda mevcut ve dumandan etkilenen Deste Gülbora, keyif mensupları kabilinden hastaneye kaldırıldı. Yaşananları özetleyen benzeri Orhan Gülbora, “Yangın ortak ast katımızda çıkmış olduğu düşüncesince haberimiz olmadı. Bir anda dumanlardan ayırt ettik. Balkonda çevrili kaldık. Alevler bizim balkona da geldi. Eşim dumandan etkilendi” dedi.

"Yardım çığlıklarını duydum"

Yangını geçmiş gören Selman Ay ise, “Yangın bulunduğunu görünce itfaiye aracı aracı ekiplerine çav verdim. Yardım çığlıklarını duydum. İtfaiye karışma etti. Vatandaşlar kurtarıldı. Üst büküm da yanmaya başladı ortak ara, sonradan söndürüldü” dedi.

Yangın itfaiye aracı aracı ekipleri kabilinden söndürülürken, apartman kullanılamaz duruma geldi. Polis ekipleri yangına ile ilişik tetkik başlattı.

Ertuğrul Gün

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?