Dünya

New York'ta Amerikalılara düzlük okuyan Türk bilek güreşçisini kimesne yenemedi

New York'ta Amerikalılara alan okuyan ve kendini yenecek olanlara servet ödülü öneri fail bilek güreşçisi ve içtimai iletişim araçları fenomeni Volkan Kırımlıoğlu, karşısına çıkan topu topu rakiplerini yendi.

New York'ta Amerikalılara düzlük okuyan Türk bilek güreşçisini kimesne yenemedi
18-12-2021 20:20
New York

New York'taki Times Meydanı'na kurduğu bilek güreşi tezgahının önünde, etrafından sabık Amerikalı ve ecnebi turistlere, "Beni yen, 20 doları kazan" diye çağırma cihazı önleyen Türk yurttaşı Volkan Kırımlıoğlu, kendisiyle bilek güreşi yapmayı onama fail Amerikalıları biricik hiç yendi.

Yerli ve ecnebi turistlerin en yol uğrağı noktayı bulunan görünürde yağız mülevven Süpermen tişörtü ve taktığı ay duru maskeyle dikkatleri için çekici sıcakkanlı Türk sporcu, endamsız müddette nice rakip topladı.

18.12.2021 New York'ta Amerikalılara alan okuyan ve kendini yenecek olanlara servet ödülü öneri fail bilek güreşçisi ve içtimai iletişim araçları fenomeni Volkan Kırımlıoğlu, karşısına çıkan hepsi rakiplerini yendi.

Kendisini yenene 20 dolar vereceğini ve bu teklifini ortak müddet sonraları 100 dolara çıkardığını tamlayan Türk sporcuyla dizi film kası yarıştıran ABD'lierden birileri Kırımlıoğlu’nun karşısında ortak saniye bile dayanamadı.

"Şu anne denli kimesne bileğimizi bükemedi"

"Amacım bilek güreşiyle ülkemin tanıtımına katkıda mevcut olmak ve onlara Türklerin ne denli çelimli bulunduğunu göstermek" diyen Volkan Kırımlıoğlu'nun gösterisi mecbur Amerikalılar kabilinden candan seyredildi.

Bilek güreşiyle henüz geçmiş meraklı kendisine ilgilendiğini ve şampiyonluklarının bulunduğunu kail Kırımlıoğlu, uğraşı kendisine bitmeme ettirdiği sporla ilgili, "ABD'de arada ortak bu işi uğraşı kendisine yapıyorum. Şu anne denli baş döndürücü şükür kimesne bileğimizi bükemedi." ifadesini kullandı.

Yüz binlerce takipçili içtimai iletişim araçları fenomeni de bulunan Kırımlıoğlu, Türkiye'yi baş döndürücü sevdiğini ve meydana getirdiği benzeri etkinlikleri genel ağ takipçileriyle paylaşarak ülkesinin tanıtımına katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi.

ABD yurttaşı da bulunan ve akıbet 7 yıldır Türkiye'de yaşadığını tamlayan Krırımlıoğlu, gezim sektöründe de çalışıyor ve oyunluk almış olduğu birtakım etkinliklerde liet söylüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?