Asayiş

Müşteri olarak bindiği taksiyi çaldı, 3 gün taksicilik yaptı

Beylikdüzü'nde alıcısı bulunduğu taksiyi çalarak 3 gün süresince taksicilik özne şüpheli, Avcılarda yakalandı. 11 suçtan kaydı mevcut zanlı ile kolluk ortada yaşanmış olan kovalamaca hatıra kameraya yansıdı.

Müşteri olarak bindiği taksiyi çaldı, 3 gün taksicilik yaptı
16-10-2021 12:38

Edinilen bilgilere göre, Beylikdüzü'nde birlikte kişi salı haset sabaha gönül rahatlığı 34 THA 05 plakalı taksiyi durdurarak alıcı kadar bindi. Tır parkı yakınlarına gelindiğinde geçici birlikte müddet sonraları taşıtçı Murat Atabey'den uzlaştırıcı durdurmasını istedi. Bu tam şoför, abdesthane ihtiyacını bertaraf etmek düşüncesince araçtan indi. Aracın ortamında bulunan geçici Adülsamet K. taksiyi çalıştırarak kaçtı. Atabey kolluk ekiplerine ihbarda bulundu. Daha sonrada arkadaşlarına aracının çalındığını söyleyerek bulunması düşüncesince iane istedi.

Dün zaman 11.30 sıralarında Avcılar'daki birlikte taksi şoförü, çalınan taksiyi Avcılar Ambarlı Meydanı'nda gördüğünü söyledi. Bilgi dair Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri harekete geçti. Aracın arasında mevcut çirkin kolluk ekiplerini ayırt edince, kaçmaya çalıştı. Şüphelini “dur” ihtarına uymaması dair kolluk ekipleri arabanın lastiklerine acı açtı. Döner kavşakta birlikte müddet volta atan şahıs, araçtan atlayarak kaçmaya çalıştı.

Araç birlikte ağaca çarparak durdu. Yapılan degaje istidatlı çalışmaların sonunda, geçici Adülsamet K.'nin , narkotik konu ticareti, ev ve arabadan hırsızlık, bilerek ve kusurlu cerh kadar 46 ayrı suçtan poliste kaydı bulunduğu, 11 ayrı görüngü ile ilgilendiren de arandığı öğrenildi. Yakalanan şüphelinin emniyetteki işlemleri bitmeme ediyor.

Medeni Topaloğlu-Murat Delice

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?