Spor

Muslera sakatlandı, gözler Okan’a çevrildi

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın sol diz iç taraf bağlarında gelecek derecede yırtık, ön aykırı bağında da esneme belirleme edilmiş olduğu açıklandı. Uruguaylı ağ bekçisinin minimum 2-3 ay sahalardan ırak kalacağı anlatım edild

Muslera sakatlandı, gözler Okan’a çevrildi
14-12-2021 17:19

Bu gelişimin peşi sıra gözler GZT Giresunspor'da kiralık oynayan Okan Kocuk'a çevrildi. Sezon başlangıcında Okan Kocuk'u mevsim sonuna derece Galatasaray'dan kiralayan Çotanaklar, Muslera'nın sakatlığıyla Okan'ı devir ortada arka atıf durumuyla için karşıya kaldı.

Okan'ın sözleşmesinde devir ortada arka dönmesine bağlı rastgele müşterek konu bulunmadığı fakat Galatasaray'dan hakeza müşterek öneri gelmesi biçiminde bu durumun gözden geçirilebileceği bilgisi verildi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, mevzuyla ait meydana getirdiği açıklamada, “Öncelikle Muslera'ya esbak olsun dileklerimizi iletiyoruz. Okan Kocuk ile yaptığımız sözleşmede devir ortada arka dönmesine müteveccih müşterek konu yok. Galatasaray Kulübü ile ilişkililerimiz aşırı iyi. Şu anda Galatasaray'dan bu yönde mevrut rastgele müşterek arzu de namevcut fakat bu mevzuda müşterek arzu gelirse oturur konuşuruz, vaziyeti değerlendiririz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?