Spor

Murat Sancak: 'Bugün iyi oynadık hatta farkı kaçırdık'

Fenerbahçe deplasmanında 2-1 elde eden Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak maçın peşi sıra konuştu. Takım yerine baş döndürücü iyi oynadıklarını ve hatta farkı kaçırdıklarını kail Sancak, ecnebi dair ise “Yabancı sayısını 14'ten 10'a düşürün fakat alan içerisi

Murat Sancak: 'Bugün iyi oynadık hatta farkı kaçırdık'
10-01-2022 22:54

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenik fail Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak karşılaşmanın arkası sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güzel ortak karşılaşma bulunduğunu anlatım ederek laflarına başlamış bulunan Murat Sancak, “Biz buraya kazanmaya geldik. Fenerbahçe camiasına eski olsun diyorum. Taraftarlarına da ortak mesajım var, yönetimlerine ehil çıksınlar. Bu yıl kayboldu lakin neti ce itibarı ile önlerinde seneler var. Bu sebeple dalavere ve futbolculara ehil çıksınlar. Nerede bitirirlerse ona gereğince planlama yapacaklardır.

Taraftarlar rahat olsun. Çünkü Fenerbahçe şişman camia. Arada hakeza aksaklıklar mesail oluyor. Sabretsinler ve dayanaklık etmek versinler. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Hocamı kutlama ediyorum. Hepsini alnından öpüyorum. Gelip defan karşılayıcı ortak dubara sergilemedik. Atak oynadık, hatta farkı kaçırdık. Bütün aktörleri kutlama ediyorum. Bu galibiyeti dört başı mamur Adana'ya bağış ediyorum. Takımlarını desteklemeye bitmeme etsinler. İnşallah ilerleyici süreçte elan iyi olacağız” açıklamasını yaptı.

“Futbolcularıma ‘Benim düşüncesince kazanın' dedim”

Belhanda'nın gol attıktan sonradan tribünlere meydana getirdiği akım ve arkası sıra yaşanmış bulunan gerginlikle ilgilendiren de mütekellim Murat Sancak, “Belhanda'nın Galatasaray'dan gelmesinden ve Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinden çevre hakeza şeyler oluyor. Hiç ister yoktu. Maç bitmeden bağırdım Belhanda'yı hapishane alsınlar da başağrısı olmasın niteleyerek lakin beni duymadılar. Bir iletişimimiz olacak. Kendisiyle görüşeceğiz. Bu kulübün en altın oyuncularından biri ve hakeza gerginlikler olmamasını istiyoruz.

Biz Türkiye'de her insanın ikinci ekibi edinmek istiyoruz, misyonumuz bu. Hiçbir camiayla tartışmadan çıkıp oyunumuzu kuşkulanmak istiyoruz. Kazanabiliriz de, kaybedebiliriz de. Bugün Allah kader etti ve kazandık, mutluyuz. Daha evvela lisan verdiğim takımdı Fenerbahçe. Maçtan evvela futbolcularıma söyledim, ‘Benim düşüncesince kazanın' dedim. Galatasaray'ı da yenmiştik. Beşiktaş ile deplasmanda 3-0'dan 3-3 berabere kalmıştık. Trabzon'da da baş döndürücü görkemli oynamıştık lakin ak yazılı bulunan Trabzonspor'du tığ atamamıştık golleri. Güzel ortak maçtı ve galibiyeti doğruluk ettiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Yabancı sayısını düşürün lakin başıboş bırakın”

Devre arası nakil çağında şimal aktör transferi yapmayı düşünmediklerini anlatım fail Murat Sancak, “Öyle şimal ortak nakil yapmayı düşünmüyoruz. Bazı alanlarda aksaklıklarımız var. Yerli aktör oynatma sisteminden çevre iyi evcil kabul etmek istiyoruz. Bu mevzuda başağrısı yaşıyoruz. Buradan da Federasyon Başkanımıza sesleniyorum, ecnebi sayısını 14'ten 10'a düşürün lakin dubara içerisindeki sayıyı başıboş bırakın. Daha evvela yüz kere söyledim, yeniden söylüyorum. Bütün hocaların elini kolunu bağlıyorsunuz, buradan da mesajım olsun” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın

İLGİLİ HABER
Kadıköyde Yönetim İstifa sesleri yükseldi Kadıköy’de ‘Yönetim İstifa’ sesleri yükseldi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?