Politika

Muharrem İnce’den CHP’ye sert eleştiri

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'nin er seçme istediğini ancak zat kurultayını ertelediğini anlatım ederek, “Muhalefet er seçme istiyor bir kendisindeki tarzı erteliyor. Ya hakeza bellek olabilir mu? İktidara diyorsun gel er seçme deneyelim sonraları kurultayı 1 se

Muharrem İnce’den CHP’ye sert eleştiri
16-01-2022 21:50

Erzurum'a birlikte dal film film seyahat ve açılışa eklenmek kadar mevrut Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezinde partililerle birlikte araya geldi. Burada açıklamalarda mevcut İnce'nin gündeminde CHP vardı.

“Teröristle ışık çektiren milletvekilini kınayamayan aykırılık var”

İnce, muhalefetin teröristle ışık çekilen milletvekilini kınamadığını anlatım ederek, “Senin teröristin benim teröristim diyenler var. Yani teröristle ışık çektiren milletvekilini kınayamayan aykırılık var. Muhalefet herhangi birlikte şeye sus inç durumda. Oy derdindeler oy kimesne kusura bakmasın. Biz çocuklarına dinini belletmek talip bireylere için değiliz” dedi.

“Muhalefet er seçme istiyor lakin kendisindeki tarzı erteliyor”

İnce, CHP'nin kurultayı ertelemesini de eleştirip er seçme istemelerinin düzgün olmadığını belirterek, “Muhalefet er seçme istiyor. Ama kendisindeki tarzı erteliyor. Ya hakeza baş mümkün mu? İktidara diyorsun gel er seçme tecrübe edelim sonradan kurultayı 1 sene erteliyorsun. Erdoğan sana dese neden erteliyorsun sen diyeceksin seçme mevcut niteleyerek erteliyorum. Erdoğan da dese ki ego de 2023'te değil 2024'te yapacağım tarzı sen ne diyeceksin. Demokrat değilsin ve düzgün değilsin. Derdin hoppadak koltuk, kurultayı erteliyorsun ve milletvekillerine siz kıpırdamayın ego belirleyeceğim vaziyeti diyorsunuz. Yani sıkıntısı Cumhurbaşkanlığı tarzı filan değil. Bunların biricik sıkıntısı koltuk” ifadelerini kullandı.

“Bu kafayla giderseniz kara elmas çıkartırsınız”

Muharrem İnce, muhalefetin dolardan cesurluk aldığını kaydederek, “Eskiden bunların cesareti yoktu. Şimdi cesaretleri var. Çünkü dolara ve ekonomiye güveniyorlar. Önceden bu işi yapamazdık lakin deminden dolar 14 teklik evet acep ego kazanır mıyım niteleyerek düşünüyor. Bu kafayla giderseniz Uzun Hasan ile milyarlık kara elmas çıkartırsınız ancak. Kurduğunuz kumpaslar elinizde patlayacak” açıklamalarında bulundu.

Sefa Tetik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?