Ekonomi

MODEF EXPO 2021'in ecnebi konuklarından Türk mobilyasına övgü

Türkiye'nin ehemmiyetli mobilya istihsal merkezlerinden İnegöl'de planlı MODEF EXPO 2021'in ecnebi misafirleri, Türk mobilyasını yeğleme etmelerinde ehemmiyetli etkenlerin faziletli kalitedeki ürünler, fiyatlardaki çekicilik ve muvasala kolaylığı bulunduğunu söyledi.

MODEF EXPO 2021'in ecnebi konuklarından Türk mobilyasına övgü
07-10-2021 13:30
Bursa

MODEF Fuar Merkezi'nde 9 Ekim'de bitecek 45. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF EXPO 2021) düşüncesince ülke dışından mevrut bazısı ziyaretçiler, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Azerbaycan'dan mevrut Niftali Nuriyev, İnegöl'ün mobilyanın merkezi bulunduğunu belirterek, kısaca 3 senedir Türkiye sanayisinden mahsul aldıklarını bildirdi.

İnegöl mobilyasıyla önce sene tanıştıklarını aktaran Nuriyev, "Fiyatlar oldukça iyi. Şu an müspet bakıyoruz, değme nesne normal. İnegöl mobilyası, biricik sözcük ile kalite." dedi.

Fuarın Dubaili konuklarından Zahra Mohamed, adanmış icra ettikleri döşek odası, aşındırmak odası kategorilerinde alıcı isteklerine makul ürünleri, makul maliyetlerle İnegöl'den gerçekleştirme edebildiklerini aktardı.

İnegöl'ün ilkin döşek odası ekibi üretiminde aşırı ati noktalarda bulunduğunu vurgulayan Mohamed, "Halı denildiğinde Gaziantep’e gideriz, gereksinimlerimizi oradan gerçekleştirme ederiz. İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri fuarlarını da gerçekli izleme ederiz. İnegöl'ü yeğleme etmemizin sebebi çeşitliliğin aşırı olması ve İstanbul'daki nice şirketin burada da mağazasının bulunması." ifadesini kullandı.

Çin'de fiyatlar artınca rotalarını Türkiye sanayisine çevirdiler

Dubai'den mevrut Esam Omar ise İnegöl mobilyasını aşırı ayrışık ve faziletkâr birinci sınıf olmasından çevre yeğleme ettiklerini belirtti.

Omar, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Aile namına 25 senedir mobilya endüstrisi ile uğraşıyoruz. 15 senedir kişi mağazama dünyanın değme yerinden tür yazar mobilyalar ve ülke grupları alıp, bölgemde satışlarını yapıyorum. İnegöl fuarını yeğleme etmemdeki en ehemmiyetli sebep, maksata doğrudan ulaşabiliyoruz. İstemiş olduğum modeli yahut renkleri tür yazar İnegöl'de bulma imkanım oluyor. O sebeple benim düşüncesince havadan birlikte gezi oluyor. Bütün talepleri buradan karşılayabiliyoruz. Tercih namına kazançlı eyitmek az buçuk hata olur. Yüksek nitelik olduğundan, kaliteye uyarınca fiyatlar değişiyor."

Filistinli Rami Abohamed de dünkü trend mahsulat gördüğünü, siparişlerini verdiğini dile getirdi.

Özbekistan'dan mevrut İhtıyor Yunustaev, Çin piyasasında fiyatlar yükselince rotalarını Türkiye'ye çevirdikleri tabir ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Lojistik namına hâlâ havadan ve hâlâ az değerli olması zımnında İnegöl pazarını yeğleme ettik. Burada aşırı çeşitli, aşırı değişik modern, gündeş modelleri kıyas imkanımız oluyor. Klasik mahsul satan birlikte firmayız. Bu önce ziyaretim. Burada alışılmış mahsul stantlarını gezdiğimde kalitenin aşırı dobra bulunduğunu gördüm. Bu benim düşüncesince dobra birlikte sınama oldu. Daha dünkü gezmeye başladım. O sebeple birlikte siparişim olmadı fakat benimle mevrut arkadaşlarımdan ısmarlama yazdıranlar oldu. Hayırlı olsun siparişleri. Ben de inşallah 2-3 gündüz zarfında buradan ihtiyaçlarımı gerçekleştirme yazar ülkeme arka döneceğim."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?