Asayiş

Milas'ta şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde çağ süresince aralıklarla bitmeme eden yağmur, gece ezanı saatlerinde sertliğini artırdı. Şiddetli yağışın arkası sıra ise taşma görüntüleri art arda gelmeye başladı

Milas'ta şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu
05-12-2021 08:16

Bir haftadan buyana Milas'ta aralıklarla bitmeme eden yağmurlu iklim dakika güneş süresince çarpıcı oldu. Akşam saatlerinde ise sertliğini artırdı. Şiddetli yağmurun arkası sıra ise ilçenin ayrışık mahallelerinden seylap görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.

Beçin Mahallesi 1. Soğukkuyu Caddesi'nde durma eden Gamze Öney evinin bahçesine dolan rahmet suları karşısında tedirginliğini içtimai iletişim araçları hesabından paylaştı. Bahçeyi dolduran rahmet sularının fotoğraflarını paylaşan Öney, “Yağmur topu topu şeb sertliğini sürdüreceğe benziyor ve bizim habbe girişi şimdiden kırcı su içre kaldı. Hamile ve tevlit etmek kabilinden bulunan birlikte kadınım düşünün yasadığım paniği" niteleyerek mevzuyla ait şikayetlerini tekraren Milas Belediyesi'ne ve ilgililere iletmelerine karşın ilaç alınmadığını gelecek sürdü.

Gümüşlük Mahallesi'nde ise rahmet suları yollardan öz olup aktı, depoları su bastı. Vatandaşlar, birlikte taraftan depolarının önüne kömür torbalarından engel yaparak suyu önüne kesmeye birlikte taraftan da yükselen suya cevap otomobillerini kurtarmaya çalıştı.

İsmetpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde ise birlikte apartmanın mefruşat katında mevcut debboy bölümü, apartmanın çatısından mevrut rahmet suyu hattında meydana mevrut patlama dolayısıyla su bastı.

Oktay Çayırlı
 

İLGİLİ HABER
Bodrum boğanak yağışa teyit oldu Bodrum boğanak yağışa teyit oldu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?