Gündem

Mansur Yavaş’tan dayanışma çağrısı: 'İyilikte bir damla olalım'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi süreci ve iktisadi akse zımnında su faturalarını ödemekte zorluk çeken yurttaşlar düşüncesince dayanaklık etmek çağrısında bulundu. Sosyal iletişim araçları hesaplarından izah yaparak toy bir içtimai dayanışma har

Mansur Yavaş’tan dayanışma çağrısı: 'İyilikte bir damla olalım'
07-12-2021 17:15

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, meydana getirdiği dayanışma çağrıları ile pandemi süreci sonrası oluşan hesaplı bunalım içre külfet canlı Başkentlilerin birlikte olmaya bitmeme ediyor.


Daha ilk meydana getirdiği maşeri dayanışma çağrılarına bir yenisi artık ekleyen Yavaş, tamamı Türkiye'ye yayılan esenlik hareketinin de öncüsü oldu. Yavaş demincek de su faturalarını ödemekte zorluk çeken maşeri iane meydan yurttaşlar düşüncesince bir dayanışma çağrısı yaptı.

Yavaş: “İyilik hastalıklardan artık bulaşıcıdır”

Sosyal iletişim araçları hesapları üstünden meydana getirdiği paylaşımla esenlik hareketini başlatan Yavaş iyicil vatandaşlara seslenerek, “Ekonomik krizin faturasını ödeyen yurttaşlarımız zat faturalarını ödeyemez bir vaziyete geldi. Gelin, su kullanımının arttığı pandemi sürecinde gine iyilikte bir damla olalım. Dayanışmaya el verelim. Sosyal iane meydan ailelerimizin su faturasını ifa etmek için: https://suver.aski.gov.tr/” adresine girerek satmaca ödemesi yapabileceklerini söyledi.

“İyilik hastalıklardan artık bulaşıcıdır” ve “Birlikte Başaracağız” sloganıyla başlatılan iane kampanyası kapsamında “https://suver.aski.gov.tr/” adresi üstünden maşeri iane meydan ailelerin satmaca borçlarının arazi almış olduğu dizelge de paylaşıldı.

Oğuzhan Halil Özbek
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?