Asayiş

Mahalle muhtarı eski sevgilisine dehşeti yaşattı

Esenyurt'ta muhtar sevgilisinden boşanmak talip kadın, dehşeti yaşadı. Sevgilisi kabilinden tekraren zedelenmek edildiğini ve namına bühtan atıldığını tez fail kadın, adli muamelat başlattı. Çocuğunun başına müşterek bilinçlilik gelmesinden endişelendiğini tabir fail eş is

Mahalle muhtarı eski sevgilisine dehşeti yaşattı
07-12-2021 11:12

İddialara göre, bu seferde Esenyurt'ta M.K. adlı kadın, eski sevgili dehşeti yaşadı. Mahalle muhtarlığı karşılayıcı sevgilisinden hız görmüş olduğu nedeni öne sürülerek ayrılan M.K., aradan sabık tahminî 5 maaş müddette duygu bilimsel ve fiziki şiddete verilen kaldı.

Eski sevgilisinin, öz namına toplumsal medyada gerçek olmayan hesaplar açtığını ve bu hesaplarda kendini sahn hanımı kabilinden tanıttığını tamlayan M.K., “Bir seferinde ise bu adam, oğlumun okuluna tedricen benim sahn hanımı olduğumu söyledi. Oğlumun okuldan atılması düşüncesince müdüre bası yaptı” dedi. Tehdit ve iftiralarının haricinde başkaca eski sevgilisi kabilinden muhtarlık ofisinde bile zedelenmek edildiğini tez fail kadın, o anlarda ne yapacağını bilemeyerek elden ışık çektiğini söyledi. Yaşadıkları ile alakalı şekilde andıran vakitte adli muamele başlatan M.K, hız ve iftiraların müşterek an evvela sonuç bulmasını istersen, eski sevgilisinin ise namına ve ailesine dokunca vermemesi düşüncesince himaye arzu etti.

“Beni muhtarlığında zedelenmek etti”

Başından geçenleri özetleyen M.K, “ O kişi ile ilişkimiz seçme arifesinde başladı. Onun azası bulunan müşterek eş tanıştırdı bizi. İlişkimiz evvela sene aşırı güzel gidiyordu, göz boncuğu başağrısı yaşamadık. Bana evleneceğimizi söyledi. Etrafındakilere beni sözlüsü, nişanlısı şekilde tanıttı. Sonraki senelerde ise takıntıları ortaya çıktı. Sürekli beni suçlamaya başladı. Bu süreçte bana hakaretler etmeye, beni dövmeye başladı. Ben bunların müşterek sonu dirimsel niteleyerek düşündüm lakin sonu gelmedi. Bende ondan sonraları ayrıldım. Aradan 5 ay derece müşterek müddet geçti ve göz boncuğu halde peşimi bırakmadı. Hayatına kimseyi alamazsın niteleyerek beni zılgıt etti. Hatta oğlumun okuluna tedricen müdüre benim sahn hanımı olduğumu, oğlumu okuldan atması icap ettiğini söylemiş. Sadece bu iftiraları ekol müdürü ile de hudutlu kalmadı, onlarca kişiye bu tarzda müzahrefat söyledi. Hatta benim adıma gerçek olmayan toplumsal iletişim araçları hesapları açtı ve beni sahn hanımı kabilinden tanıttı. Tüm yaptıklarının kanıtları var. Olaydan sonraları zedelenmek tutanağı alamamış olsam da fotoğraflar var. Hatta beni muhtarlığında güçlü zedelenmek edildim, o anlarda elden ışık çekilebildim” dedi.

“Ben aşırı el onun kabilinden zedelenmek edildim”

Eski sevgilisi kabilinden tekraren zedelenmek edildiğini anlatım fail M.K., “Ben hâlâ evvela nice el fiziki şiddete uğradım. Fiziki şiddetin haricinde silahı ile de beni zılgıt etti. Beni öldürmekten bahsetti, silahla kafama ve çeneme vurdu. Bu vakadan sonraları çenemde maslahat oluştu hatta. Doktora tahavvül etmek istedim gidemedim. Beni evden çıkartmıyordu. Aileme güçlü beni öz götürüp, öz getiriyordu. Sanki evli gibiydik, kendiliğinden hakeza müşterek fikre sahipti” niteleyerek konuştu.

“O akşam öleceğim niteleyerek aşırı korktum”

En sonuç ise eski sevgilisi kabilinden ancak alı konulduğunu tamlayan M:K., “Yaklaşık 3 hafta evvela muhtarlar yemeği düzenledi ve müşterek azası ile beni de programa çağırma etti. Başıma hâlâ aşırı bela olmasın, çevremdekileri hâlâ müşterek tomar erinçsiz etmesin niteleyerek yemeğe kıymetlendirmek mecburiyetinde kaldım. Oradan çıktığımızda ise kolumdan yakalayıp beni ancak otomobiline bindirdi. Issız müşterek yere götürdü, kimesne yoktu iane isteyemedim. Kapıları kilitledi ve silahını çıkardı. O akşam benim ahiret yolculuğu çıkma niteleyerek aşırı korktum. Bana tehditler savurmaya başladı.' Buralardan gideceksin, kimesne ile görüşmeyeceksin, seni her kişiye kepaze edeceğim' dedi. Elinde bana ilgilendiren aksi resimler mevcut ve onları aileme, eski eşime göstermekle zılgıt etti. Karşı koymaya çalıştım lakin gücüm yetmedi. Bende suyuna tedricen kurtuldum. O anlarda ise aklıma evladım geldi. Çünkü bu eş can hastası, bana müşterek bilinçlilik yapmasa da çocuğuma müşterek bilinçlilik yapar ve yaptırır. Bana da elhak daima ‘benim kaybedecek müşterek şeyim yok, ego kendim yapmam yaptırırım, benim yerime cezaevinde yatacak çok' diyordu” niteleyerek yaşadıklarını anlattı.

“Yaşadıklarım sonuç bulsun istiyorum”

Olayla alakalı kusur duyurusunda olduğunu tamlayan M.K., “ Cumhuriyet Başsavcısına gittim. Elimdeki delilleri savcıya götürdüm. Sonrasında Esenyurt inanma müdürümüz ile konuştum. Ben kendim, oğlum ve akrabalarım düşüncesince bu can hastasından sığınma arzu ediyorum. Böyle şahısların hâlâ müşterek tomar hanımefendilerin canını yakmasını istemiyorum. Bu halde bulunan yegâne ego değilim, bu insanın hayatında daim bu halde hanımlar ergin ve onlara da hakeza davranmış. Artık ayrıksı hanımefendilerin canını yakmasın. Bana herhangi müşterek anlamda dokunca verdi, bundan hakeza müşterek sonuç bulsun istiyorum” dedi.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?