Asayiş

Maddi imkansızlıktan dolayı FETÖ’ye katılmış

FETÖ'nün güya 'askeri öğrencilerden mesul abisi' F.K. örgüte maddesel imkansızlıktan dolayı katıldığını kanıt etti.

Maddi imkansızlıktan dolayı FETÖ’ye katılmış
15-11-2021 16:54

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın FETÖ/PDY kapsamında askeri mestur yapılanması içerisinde arazi meydan kişilere müteveccih meydana getirilen sormaca kapsamında yargılanan F.K. teşkilat içerisindeki tanıtma ve örgüte iltihak periyodunu savcılığa verdiği ifadesinde anlattı.

“Örgütün mahremiyet kuralları dahilinde askeri öğrencilerle görüştüm”

Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘silahlı yıldırı örgütüne organ olmak' suçlamasıyla yargılanan ve örgüte ortaöğretim 2. sınıfa giderken maddesel imkansızlıklardan dolayı katıldığını bildirme fail F.K., “Üniversite zamanında örgüte ilgilendiren evlerde kaldım ve bu evlerde ortaöğretim öğrencileriyle örgütsel yerine ilgilenmeye başladım. 2005 yılından itibaren ise askeri öğrencilerle ilgilenme rolü bana verildi. teşkilat emriyle maruz mahremiyet kuralları dahilinde 2 haftada ortak rutin yerine bu öğrencilerle görüştüm. İletişim kurarken de ankesörlü telefonları kullandık.

Örgütün Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri personelden mesul mestur hizmetler sınıfında arazi meydan imamlarıyla da öz hattım üzerinden, harf ismi kullanarak duyurulmayan tanıtma programlarıyla görüştüm. Etkin nedamet hükümlerinden feyizlenmek istiyorum, örgüte de elhak maddesel imkansızlıklardan dolayı girmiştim” ifadelerine arazi verdi.

Engin Yağcı
 

İLGİLİ HABER
FETÖ hükümlüsü emektar hakimin Balyoz sanıkları baştan yargılansın taleplerine ret FETÖ hükümlüsü emektar hakimin ‘Balyoz sanıkları baştan yargılansın’ taleplerine ret
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?