Asayiş

'Lokantadan geldim' diyerek hem tabakları bununla beraber parayı alarak kayıplara karıştı

Elazığ'da müşterek kişi, lokantada etkin elemanın müşterek iş namına götürmüş olduğu aşındırmak siparişini izlem etti, elan sonradan iş namına gidip 'lokantadan geldim' diyerek hem tabakları bununla birlikte aşındırmak ücretini alarak kayıplara karıştı. O anlamış o

'Lokantadan geldim' diyerek hem tabakları bununla beraber parayı alarak kayıplara karıştı
19-12-2021 11:04

Olay, Elazığ'da mevcut müşterek alım satım çarşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye mucibince müşterek esnaf, lokantadan kemirmek havale etti. Lokantada etkin öge ise iş hesabına kemirmek götürüp ayrıldı.

Siparişin üstünden kestirmece müşterek sayaç sonradan müşterek ad iş hesabına giderek, kemirmek tabaklarını ve ücretini almaya geldiğini söyledi. Bunun üstüne esnaf 42 teklik markajcı kemirmek ücretini yapmak düşüncesince 50 teklik verdi. Kimliği belgisiz şahıs üstünde bozukluk bulunmadığı anlatım ederek, 'birazdan paranın üzerini getiririm' diyerek iş yerinden ayrıldı.

Lokantada etkin personel kemirmek tabaklarını ve ücretini kabul etmek düşüncesince iş hesabına gittiğinde ise esnaf, ücretini ödediğini ve parasının üzerinin gelmediğini anlatım etti. Bunun üstüne iş noktayı sahibi ve lokantada etkin personeller, kendisini lokantadan geldim diyerek tutarı ve kemirmek tabaklarını meydan kişiyi asayiş kamerasından belirleme etti.

35 senedir aşçı esnaflığı yaptığını ve ikinci el hakeza müşterek vakayla karşılaştığını anlatım fail İhsan Arslan, "Müşterimiz bizlerden kemirmek diledi ve kılıç gönderdik. Yemek götürürken personelimizi müşterek ad izlem etmiş. Daha sonradan o ad iş hesabına derece derece hem tutarı bununla beraber tabakları almış gitmiş. Bu bireyin polislerimiz kabilinden bulunmasını istiyoruz. Daha geçmiş müşterek el elan hakeza müşterek boyut evet fakat kılıç aşırı müşterek tomar ilgilenmedik. Ama yoğunlaşmaya başladı. İnşallah düzelir. Yemek tutarı 48-49 teklik tutuyor. O ad 42 teklik söylemiş. Esnaftan 50 teklik almış, paranın üzerini getireceğim demiş ve gitmiş" dedi.

Erkan Bay - Rıdvan Yeşilırmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?