Asayiş

Kumarhaneye çevrilen derneklere senkronik operasyon

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3 ayrımlı derneğe senkronik adına planlı oyun operasyonunda 16 şahsa 21 bin 376 liralık yönetimsel mülk cezası kesildi.

Kumarhaneye çevrilen derneklere senkronik operasyon
02-12-2021 09:42

112 Acil Çağrı Servisi ve CİMER'e mevrut aşırı sayıda suç duyurusu değerlendiren Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde emek vermek başlattı. Gerekli hazırlıkların ve savcılıktan tahsil edilen kontrol kararının peşi sıra operasyon düşüncesince düğmeye basıldı. Çok sayıda resmi ve çırçıplak polisin iştirakı ile ilçede oyun oynandığı belirlenen 3 derneğe aşırı sayıda resmi eş anlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, çatı ve içerideki eşhas didik didik arandı. Yapılan aramada; töhmet unsuru adına 1540 teklik dünyalık ile defter ve 122 sayı de oyun pulu ele geçirildi. Söz konusu operasyonda gözaltına tahsil edilen 16 şahıs, işlemleri düşüncesince emniyete götürüldü. Şahıslara, oyun dingildemek suçundan bütün 21 bin 376 teklik yönetimsel dünyalık cezası kesildi.

Operasyon kararında oyun oynanması düşüncesince toprak gerçekleştirme eylemek suçundan 3 dernekle ilişik adli işlemler başlatıldı.
Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde de 3 derneğe oyun operasyonu yapmış ve 8 şahsa bütün 38 bin teklik yönetimsel dünyalık cezası kesilmişti.

Murat Sürücü

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?