Asayiş

Köpeklerin saldırısından arabanın üstüne çıkarak kaçtı

Esenyurt'ta mevcut uran alanında köpekler, vatandaşların kabusu oldu. Başı yersiz şekilde dolaşan hayvanlar, geçtiğimiz günlerde birlikte yurttaşı ısırarak hastanelik etti. Köpeklerin saldırısından arabanın üstüne çıkarak kaçmaya etkin vatandaşın o anlamış olur ise çev

Köpeklerin saldırısından arabanın üstüne çıkarak kaçtı
14-12-2021 12:59

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta mevcut birlikte endüstri sitesinde meydana geldi. Gruplar şeklinde dolaşan başı gereksiz hayvanlar, insanoğlu ve otomobillere saldırarak vatandaşlarda korkuya sebep oldu.

Çevredeki birlikte işyerlerinde etkin yurttaşı ısıran köpekler ise adamı hastanelik etti. Vatandaş, hayvanların saldırısından ise birlikte arabanın üstüne çıkarak kaçtı. Başka birlikte gündüz ise gene ayrımsız alanda etkin dü üretimevi işçisi köpeklerin saldırısına uğradı.

Bacaklarından ısırılan işçiler fenomen sonra hastaneye tedricen otama oldu.

Yaşanan vakalardan şikayetçi bulunan üretimevi personelleri ağrı yanarak, "Başı gereksiz köpekler daim kadınlara, küçüklere ve kılıç çalışanlara saldırıyor. Çevredeki arkadaşlarımızı tekraren ısırarak hastanelik ettiler. Yoldan güzeşte otomobillere bile saldırarak trafiği tehlikeye atıyorlar. Bu başı gereksiz hayvanlara birlikte an önceki hal bulmasını istiyoruz" dedi.

İki bireyin ayağından ısırılması vatandaşın el telefonu kamerasına yansırken, ayrıksı birlikte vatandaşın ise köpeklerden kaçarak ticari birlikte arabanın üstüne çıkmış olduğu anlamış olur düzenlilik kamerası yansıdı.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?