Asayiş

Kopan çatının altında kalmaktan koşarak kurtuldular

Başakşehir'de ak yel zımnında müşterek yapının çatısı elden taraf tarafında mevcut saniye sitesine uçtu. Sanayi sitesinde mevcut 4 ad çatının altında kalmaktan akıbet anda kurtuldu. Yaşanan yılgı kırcı anlamış olur saniye saniye düzenlilik kameraları kabilinden kaydedildi

Kopan çatının altında kalmaktan koşarak kurtuldular
30-11-2021 16:05

İstanbul'da esbak gün ortası saatlerinden itibaren tesirini yayınlayan alevli ak yel yaşamı az daha tevakkuf noktasına getirdi. Başakşehir'de mevcut müşterek yapının çatısı da alevli sağlıklı rüzgara dayanamayarak yerinden koptu ve doğrudan taraf tarafında mevcut müşterek endüstri sitesinin içine düştü.

Olayda kısmet yapıtı ölen yada vurulan olmazken 4 isim ve müşterek taşıt kopan çatı parçalarının altında kalmaktan akıbet anda kurtuldu. Yaşanan bu yılgı komple anlamış olur yakınlarda mevcut asayiş kameraları çeşidinden saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde çatı alevli rüzgara dayanamayarak yerinden kopuyor ve havalanarak endüstri sitesinin bahçesine düşüyor. Bu anda çatının geldiğini gören 4 isim ise koşarak akıbet anda kopan parçaların altında kalmaktan kurtuluyor.

Başka müşterek köşe da ise çatının namına akıllıcasına geldiğini gören müşterek taşıt sürücüsü arka arka gelmiş olarak akıbet anda çatının aracının için düşmesini engelliyor.

Volkan Kayalar
 

İLGİLİ HABER
Facia üzere atlatıldı, kentler arası otobüs terminalinin çatısı çöktü Facia üzere atlatıldı, kentler arası otobüs terminalinin çatısı çöktü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?