Asayiş

Konya'da drift yapan magandaya 9 bin 125 TL ceza

Konya'da arabası ile drift yapan maganda, manşet ekipleri çeşidinden belirleme edilerek yakalandı. Sürücüye 9 bin 125 liralık yönetimsel dünyalık cezası kesilirken, ehliyetine de 2 ay süreyle el kondu.

Konya'da drift yapan magandaya 9 bin 125 TL ceza
24-04-2022 14:04

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, mevrut birlikte suç duyurusu için şimdi önceleri çekilen ve paylaşılan birlikte el telefonu görüntüsünde özek Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde M.G. adlı şahsın drift yaptığını belirleme etti.

Trafik ekipleri el telefonu ile çekilen görüntüleri inceleyerek otomobilin plakasını belirleme edip, vasıtaya ve gidiş geliş magandası çoban M.G.'ye ulaştı. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1D maddesinden 9 bin 125 TL yönetimsel mülk cezası uygulandı. Ayrıca çoban belgesine 2 ay süreyle el konulmuş olan M.G., gidiş geliş güvenliğini tehlikeye sokma suçundan Polis Merkez Amirliğine atıf edildi.

İbrahim Yetkin
 

İLGİLİ HABER
Kaldırımda akıbet bulan 3 saniyelik drift, toplumsal medyayı salladı Kaldırımda akıbet bulan 3 saniyelik drift, toplumsal medyayı salladı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?