Asayiş

Konya'da apartman sakini ile yönetici arasındaki bıçaklı kavga kamerada

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ayrımsız apartmanda eğleşme fail apartman sakini ile yönetici ve yakını arasında çıkan bıçaklı dövüşte 1'i avrat 4 insan yaralanırken, kavga hatırat saniye saniye kaydedildi.

Konya'da apartman sakini ile yönetici arasındaki bıçaklı kavga kamerada
22-01-2022 19:04

Olay, Evsat Mahallesi Hükümet Caddesi üstünde ortak iş hanının uğrunda meydana geldi. İddialara göre, ayrımsız apartmanda oturan apartman sakini ile yönetici arasında kömürü az yakma ve az istinas problemi dolayısıyla ağız dalaşı yaşandı. Hükümet Caddesi üstünde ortak iş hanının uğrunda problemi bahsetmek ortak araya mevrut çevre arasında süregelen ağız dalaşı çelimsiz müddette kavgaya dönüştü. Eşi A.A. ile beraberce adrese mevrut apartman sakini K.A. iddiaya göre, tartıştığı yönetici ve kardeşine bıçak ihtiraz yaşanmış bulunan çatışmada taraflardan birileri bıçakla yaralandı. Bu anlamış olur ise yakınlarda mevcut ortak yurttaş kabilinden saniye saniye el telefonu ile kaydedildi.

K.A.'nın eşinin de çevre arasında yaşanmış bulunan kavgayı ayırmaya çalışmış olduğu tam kocası, yönetici ve kardeşi ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde otama dibine alındı. Kavgada elinde ve giriş parmağı arasında kesi yarası mevcut K.A.'nın meydana getirilen karışma sonrasında hastanede ameliyata alındığı öğrenilirken, dirimlik tehlikesinin bulunmadığı, tarafların ayırmaya çalışırken A.A., sol el bileğinden kesi ve çıkan çatışmada eğe kemiğinin kırıldığı öğrenilen M.S. ile kardeşi H.S.'nin tedavisinin tamamlanmasının peşi sıra taburcu edilmiş olduğu öğrenildi. Birbirinden şikayetçi bulunan çevre elan sonraları kolluk merkezine götürüldü. Olayla ilişik anket sürüyor.

Ali Rıza Önses

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?